To je to što me zanima!

Erdogan opleo po Netanyahuu: On je jedini odgovoran za ovu eskalaciju na Bliskom istoku!

Erdogan je također kritizirao Zapad zbog osude iranskog napada, ali ne i izraelskog napada na iransko veleposlanstvo.
Vidi originalni članak

Za nedavnu eskalaciju napetosti na Bliskom istoku jedini su odgovorni izraelski premijer Benjamin Netanyahu i izraelsko vodstvo, izjavio je u utorak turski predsjednik Tayyip Erdogan. "Izrael pokušava izazvati regionalni sukob, a njegov napad na iransko veleposlanstvo u Damasku bila je kap koja je prelila čašu", rekao je na tiskovnoj konferenciji u Ankari nakon sjednice vlade.

Dodao je da su mogući novi regionalni sukobi sve dok se nastavljaju "okrutnost i genocid" u Gazi te je pozvao sve strane da djeluju razumno.

ČEKA SE ODGOVOR IZRAELA Eventualni udar na nuklearna postrojenja Irana vjerojatno bi rezultirao eskalacijom sukoba

Također je kritizirao Zapad zbog osude iranskog napada, ali ne i izraelskog napada na iransko veleposlanstvo.

Iran je napao Izrael stotinama eksplozivnih bespilotnih letjelica, krstarećih i balističkih projektila lansiranih u subotu navečer, na što su izraelski dužnosnici obećali odgovoriti.

ISPALILI RAKETE VIDEO Hezbollah raketirao četiri vojne baze na sjeveru Izraela

Iran je izvršio napad kao osvetu za izraelski napad u kojem je 1. travnja sravnjena zgrada u sklopu veleposlanstva u Damasku pri čemu su ubijena dva iranska generala i nekoliko drugih časnika.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • MaxMatrix 17.04.2024.

    Možemo navijati za ove ili one, ali treba biti pametan, dozvoliti Izraelu da čačka Iran je sranje za cjeli svjet a nikom ne treba 10g inflacije i markica za kruh i gorivo dok se to ne potaraca

  • Antimor 17.04.2024.

    Poslao otac sina na balkon da se igra, kako bi on mogao na miru gledati porniće. Klinac se zabavlja na uobičajeni način, gađajući iz praćke prolaznike. Jedan od prolaznika opsuje i vrati prema balkonu kamen koji je upravo dobio u glavu. Klinac sav van sebe uleti u sobu urlajući: Tata, tata! Jedan divljak me gađa kamenjem! Izleti tajo na balkon i rafalom po prolazniku. (sin = Izrael, otac = Amerika)

  • PetarLu17 17.04.2024.

    Bavo Erdogane, tako se treba u oči reći diktatoru Netanyahuu da je agresor i kriminalac, da širi rat na B. Istoku.

Komentiraj...
Vidi sve komentare