To je to što me zanima!

Ericsson Nikola Tesla od petka nastavlja s normalnim radom

Kompanija Ericsson Nikola Tesla objavila je u četvrtak kako će od petka nastaviti normalno s radom, nakon što su njezini zaposlenici dva dana radili od kuće...
Vidi originalni članak

Ericsson Nikola Tesla od sutra, 28. veljače, nakon dva dana rada od kuće, nastavlja raditi na svim svojim lokacijama. U međuvremenu ovlaštene stručne službe provode dezinfekciju svih kompanijskih radnih i pratećih prostora, navode u priopćenju iz te kompanije.

Dodaju kako je njihov oboljeli zaposlenik stabilno te da se oporavlja, a ostali zaposlenici koji su s njime bili u kontaktu nalaze se u samoizolaciji, osjećaju se dobro i nemaju nikakvih simptoma bolesti.

UŽIVO: SVE O KORONI Muškarac u Međimurju nema korona virus, ni dvoje u Rijeci

- U samoizolaciji će ostati do 6. ožujka, sukladno nalogu epidemiološke službe Nastavnog zavoda za javno zdravstvo 'Dr. Andrija Štampar', ističu iz kompanije.

- Brzom reakcijom, internom i eksternom koordinacijom i komunikacijom te suradnjom sa svim nadležnim institucijama stvorili smo potrebne preduvjete za neometan i siguran rad u kompaniji. Mjere pojačanog opreza i preventivnog djelovanja ostaju i dalje na snazi, poručuju iz Ericssona.

Napominju kako su svi njihovi zaposlenici koji su putovali u inozemstvo na poslovne putove 21. i 24. veljače obuhvaćeni posebnim preventivnim mjerama.

- Za njih je organizirana kvalitetna stručna podrška iz Ericssona Nikole Tesle i lokalnih Ericssonovih kompanija u tim zemljama. Nitko od njih nema znakove bolesti, kaže se u priopćenju.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • nori 🖖 27.02.2020.

    Sad će biti problema sa udisanjem dezinfekcijskog sredstva

  • 27.02.2020.

    To je u redu,pa nema smisla sve zaključati...kako onda dalje!?!? Onda nećemo partiti od corone,bojim se da ćemo u slučaju ,,bježanja od corone" bit udareni po novčaniku.Ne znam,samo promišljam!

  • anaivah 27.02.2020.

    Hrvatska je prva zemlja u svijetu koja ne uvodi karantenu za kontakte oboljelih nego nekakav idiotski “epidemiološki telefonski nadzor”. Ili će Plenković i Beroš nagodinu dobiti Nobelovu nagradu za medicinu, ili će Hrvati svi pocrkati, pa će se tko zna ko ovdje naseliti u prazne kuće.

Komentiraj...
Vidi sve komentare