To je to što me zanima!

Erogene zone: Do orgazma je moguće i dodirima oko pupka

Otkrivamo koje su F i P točke kod muškaraca te kako najlakše pronaći A i G točke kod žena. Iako neki istraživači tvrde kako je G točka samo plod ženske mašte...
Vidi originalni članak

Palcem i kažiprstom izmasirajte područje iznad skočnog zgloba s unutarnje strane i polako napredujte prema peti. Nakon nekoliko minuta potaknut ćete energiju u prostati, maternici i spolnim organima, tvrdi zagrebački refleksolog Leon Flatz. Njegova su specijalnost stopala. Poznato je da su stopala vrlo važna kad je u pitanju seksualna igra, a mnogi ih smatraju vrlo erotičnima. Čak štoviše, neki ih doživljavaju kao fetiš i baš u stopalima vide posebnu ljepotu koja ih uzbuđuje više od svega. 

No stopala imaju i mnogo kompleksniju ulogu koje većina nije svjesna. Prepuna su živčanih završetaka i točaka koje su povezane sa svim dijelovima našeg tijela, a stimulirajući te točke na ispravan način može se utjecati na funkcioniranje ljudskog organizma. Seksualni odnos dobro je započeti upravo masažom stopala. Točke čija stimulacija razbuđuje “pospanu” energiju u našim spolnim organima nalaze se po cijelom tijelu, ali budući da stopala nose cijelu našu težinu i često jako trpe, najbolje je početi s njihovim opuštanjem.

U vršcima prstiju s donje strane kriju se živčani završeci koji kad ih se jednog po jednog s ugrijanim rukama masira u svim smjerovima, mogu potaknuti čulo vida i sluha. Stručnjaci tvrde da je to osnovni preduvjet za početak seksualnog odnosa.

>>> Cijeli članak pročitajte u 24sataExpressu

Idi na 24sata

Komentari 84

  • HA-HA 14.03.2013.

    Ha ha za ove ogorčena! Malo kemije malo masaže i zaboravljaš na dugove, krizu i probleme. najbolji partner je onaj bračni jer i povijerenje igra veliku ulogu

  • LokiXTX 14.03.2013.

    €rogena zona

  • little John 12.03.2013.

    Ak bum ju diral po tabanima, bu mi se još jače smijala

Komentiraj...
Vidi sve komentare