To je to što me zanima!

Erupcija iz šahta potpuno je poplavila riječki Korzo

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Samo su maturanti uživali u tuširanju pod umjetnim vodoskokom koji je nastao puknućem vodovodne cijevi u samom centru Rijeke
Vidi originalni članak

Šetala sam riječkim Korzom u petak navečer. Oko 22.15 sati autobus je prolazio križanjem Adamićeve i Zadarske ulice uz Korzo. Odjednom sam pod busom začula jaki prasak pa sam mislila da se sudario s nekim, ispričala je čitateljica Željka Esih (30) iz Rijeke. Pod stražnjim dijelom autobusa eksplodirao je šaht pod jakim mlazom vode. Voda je dolazila iz puknute vodovodne cijevi, kažu u riječkom Vodovodu, no ne znaju zašto je cijev pukla. Ipak doznajemo da su uzrok puknuća stare i dotrajale cijevi.
- Golemi mlaz vode šikljao je metrima u zrak i poput bujice se širio centrom grada. Voda je poplavila cijeli Korzo - kaže čitateljica.
Pod vodom su završile i sve glavne riječke prometnice te Jadranski trg. Došla je i policija, koja je mogla samo bespomoćna čekati da dođu radnici Vodovoda. Došli su i vatrogasci te direktor Vodovoda Željko Mažar, kao i riječki gradonačelnik Vojko Obersnel. Autobusu su oštećena stražnja vrata motora, koja su se pod pritiskom vode otvorila. BMW-u koji je baš prolazio ulicom od vode je otkazala elektronika pa je ostao stajati nasred ceste, a uživali su jedino maturanti koji su jučer slavili posljednji dan škole pa su se tuširali pod "vodoskokom". Prizor su promatrali i mobitelima snimali brojni građani i turisti. Radnici su oštećenje popravili i u subotu ujutro kroz cijev pustili vodu.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • kk666 04.05.2008.

    Eto Riječani imali besplatno pranje automobila :)

  • Dadolino 04.05.2008.

    lete govna HAHAHAHAHA

  • classic 03.05.2008.

    Drzava počastila narod besplatnim tusiranjem.... Je hladna voda bila al darovanom konju se ne gleda u zube....:)))

Komentiraj...
Vidi sve komentare