To je to što me zanima!

'Escobar' i ekipa: Tko su ljudi koji su švercali 100 kg kokaina

Zapljena velike količine kokaina u riječkoj luci jedna je od najsloženijih akcija te vrste u povijesti hrvatske policije, u kojoj je sudjelovalo sedam zemalja...
Vidi originalni članak

Policija je u riječkoj luci, u kontejneru na kojem je stajalo da je u njemu 20 tona metalnog otpada, otkrila ogromnu količinu droge. Riječ je o 100 kg kokaina na kojem bi se moglo zaraditi i do 15 milijuna eura.   

Riječki USKOK otvorio je službenu istragu protiv devetero ljudi. Osmero je u srijedu uhićeno na području Hrvatske i Slovenije,

DETALJI PAKLENOG PLANA Hrvatski Escobar godinu dana pripremao šverc droge u Rijeku

Prvo ime operacije krijumčarenja je Stjepan Prnjat, nazvan i hrvatskim Escobarom. Riječ je o hrvatskom državljaninu  rodom iz Zenice (BiH), s adresama u Zagrebu, Slovačkoj i Njemačkoj. 

Od hrvatskih državljana još su na popisu osumnjičenih još su i trgovac (59) iz Zagreba, diplomirani kriminalist (43) sa završenom Višom policijskom školom te njegov brat (39), dizajner koji je vlasnik jedne tvrtke kao i njegov brat, zatim vozač (50), iz Sesveta te prometni tehničar (56) iz Zagreba, piše Novi list.

AKCIJA U RIJECI Zaplijenili 100 kg kokaina: Iza svega stoji 'hrvatski Escobar'

Zapljena velike količine kokaina u riječkoj luci jedna je od najsloženijih akcija te vrste u povijesti hrvatske policije, u kojoj je sudjelovalo sedam zemalja, rekao je medijima ministar unutarnjih poslova Davor Božinović.


 

Idi na 24sata

Komentari 58

  • lokal patriota 10.03.2018.

    Lijepo sam već naveo da treba obnoviti Goli otok, ali evo nitko od vladajućih ne sluša. Normalno da ne slušaju, jer pola bi ih bilo na robiji sa ovim klošarom, jer koristili su njegovu robu..

  • 10.03.2018.

    Opet policajac u igri...svašta se nađe u toj policiji...

  • Yassa 09.03.2018.

    nisu platili porez pa sada moraju zatvor

Komentiraj...
Vidi sve komentare