To je to što me zanima!

'Europska komisija dobila je pojašnjenje spornog zakona'

Državni tajnik Andrej Plenković je u Bruxellesu razgovarao o prijedlogu Zakona o ništetnosti s ravnateljem za proširenje u Europskoj komisiji, Stefanom Sanninom
Vidi originalni članak

Državni tajni Andrej Plenković u Bruxellesu se sastao s ravnateljem za proširenje u EK Stefanom Sanninom te su razgovarali o pozicijama Hrvatske oko Zakona o ništetnosti, piše Večernji list. Sannin je nakon sastanka rekao prijedlog zakona nije niti dobar niti loš.

- Tražili smo pojašnjenja i upravo smo ih dobili u obliku pisma ministra pravosuđa. Sad ćemo to proučiti, staviti u kontekst... U ovoj fazi još je prerano da išta kažemo - rekao je Sannin te dodao kako EK cijeni suradnju i razmjenu informacija. 

Cijeli članak pročitajte OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • damir971 12.10.2011.

    Sad će mo dobiti malo packe pa će mo se malo crveniti i doći kući plakati kako smo mi jadni mali al smo sve pokušali;da nije smješno bilo.......!!!!

  • feba 12.10.2011.

    Pa Kosorka se uvijek prvo zaleti,izlane koju bezveznu a onda hopla,dobije po prstima i trči se u EU po pomoć.Sramota koliko nam se uništava dostojanstvo zbog te žene.

  • stari mudrac 11.10.2011.

    išli smo po mišljenje u beograd. pardon, u brisel. ali to je manje bitno, kuda. bitno je da smo išli. hahahahahaha! ja sam mokra ko miš, ali ne odustajem.

Komentiraj...
Vidi sve komentare