To je to što me zanima!

Europska komisija ispričala se zbog krive zastave Hrvatske koju su stavili na dokument...

Isprike Europske komisije građanima, nacionalnim tijelima i medijima zbog nenamjerne pogreške u opremanju dokumenta o energetskom i klimatskom planu amblemom koji nije državna zastava, stoji u objavi...
Vidi originalni članak

Europski zeleni dogovor, geopolitički kontekst koji se brzo razvija i energetska kriza doveli su do toga da EU i njezine države članice ubrzaju energetsku tranziciju i postave ambicioznije energetske i klimatske ciljeve. Ova kretanja odražavaju se u zakonodavstvu i politici te su usvojena u okviru paketa „Prilagođeni 55” i Plana REPowerEU.

TEŠKA GREŠKA Nevjerojatno! Pogledajte kakvu je zastavu Europska komisija stavila u dokument o Hrvatskoj

Piše to u početku dokumenta o Hrvatskoj kojeg je Europska komisija u utorak objavila na svojim stranicama. Radi se o važnom papiru na kojem se prezentira i ocjenjuje naš ažurirani nacrt 'Nacionalnih energetskih i klimatskih planova (NECP)'.

Iako i dalje zaostajemo za zacrtanim ciljevima, u prvi plan zapravo dolazi pogrešna zastava koju su nalijepili na početku dokumenta.

Umjesto hrvatskog barjaka, ondje je bila trobojnica sa šahovnicom s prvim bijelim poljem. S obzirom na to da nema prepoznatljive krune, jako podsjeća na zastavu iz doba NDH.

TIČE SE I HRVATSKE EU postigla povijesni dogovor o pravilima za migracije i azil: 'To je ključna odluka mandata'

Danas su se pak ispričali zbog toga i objavili dokument s ispravnom zastavom.

"Isprike Europske komisije građanima, nacionalnim tijelima i medijima zbog nenamjerne pogreške u opremanju dokumenta o energetskom i klimatskom planu amblemom koji nije državna zastava", stoji u današnjoj objavi Europske komisije na Twitteru, po novome X-u.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • okii 20.12.2023.

    to je prava  zastava  dok je  Hrvatska bila do Zemuna s  Bokom Kotorskom i do Drine,steta da se  Francek uplasio Amera  da   smo za  Oluje  natrag vratili povijesnu granicu,do Turaka  je  bosna  imala 700 tisuca  Hrvata a Srba  bilo samo 30 tisuca, 

  • 20.12.2023.

    Nemate se za što ispričati to i je prava

  • Inati_se_slavonijo 20.12.2023.

    Al su se uspjenili p. artizančine, jugofili i udbašija. 🤣

Komentiraj...
Vidi sve komentare