To je to što me zanima!

Policija deaktivirala bombu na Porscheu Hrvata iz Njemačke

Kako neslužbeno doznajemo, mušterija je dovezla automobil na pregled jer mu kraj kotača nešto strugalo. Kad su počeli rastavljati vozilo, navodno su pronašli improviziranu eksplozivnu napravu
Vidi originalni članak

Policija i pirotehničari okružili su u ponedjeljak poslije 13 sati servis Porsche Inter Auto na zagrebačkom Jankomiru i evakuirali ljude nakon dojave o mogućem nalasku bombe. 

POGLEDAJTE VIDEO

Mušterija je dovezla automobil na pregled jer mu kraj kotača nešto strugalo. Kad su počeli rastavljati vozilo, kažu da su pronašli improviziranu eksplozivnu napravu.

Pozvali su policiju i pirotehničare koji i dalje provjeravaju napravu.

- U 12.54 stranka je došla u servis na Jankomiru, rekla je kako tijekom vožnje osjeća nešto čudno oko kotača. Dečki koji rade su pogledali što se događa i onda su uočili čudnu spravu. U istom trenutku pokrenuli smo evakuaciju zgrade, i obavijestili policiju.
Za to nam je trebalo 5 minuta. Potom je došla policija, protueksplozijski odjel PU Zagrebačke i oni su krenuli sa utvrđivanjem situacije. Istraga je u tijeku - rekao nam je direktor društva Porche  Inter Auto Vedran Prasnikar.

Pregledom je utvrđeno da je bomba prava, te da je postavljena kod hladnjaka motora, pa je vjerojatno stranka struganje osjetila o ventilator, a ne kraj kotača. Porsche je bio njemačkih registarskih oznaka, riječe je o Porscheu Carrera, a neslužbeno se doznaje da je vlasnik vozila Hrvat, koji ima tvrtku u Njemačkoj.

Nedavno se vratio i s autom je sad neko vrijeme u Zagrebu, te je nepoznato tko i kada mu je podmetnuo eksploziv ispod auta.

Bomba je deaktivirana oko 16 sati u salonu na Jankomiru.
 

Idi na 24sata

Komentari 141

  • libeluli 12.05.2020.

    Sigurno je sve pošteno ili je netko osmislio novi način borbe protiv korone!

  • Memphis_ZG 12.05.2020.

    Mafijasi

  • stoper04 12.05.2020.

    Pa nedobija svatko bombu pod auto

Komentiraj...
Vidi sve komentare