Obavijesti

News

Komentari 141

Policija deaktivirala bombu na Porscheu Hrvata iz Njemačke

Policija deaktivirala bombu na Porscheu Hrvata iz Njemačke
3

Kako neslužbeno doznajemo, mušterija je dovezla automobil na pregled jer mu kraj kotača nešto strugalo. Kad su počeli rastavljati vozilo, navodno su pronašli improviziranu eksplozivnu napravu

VIDEO

Policija i pirotehničari okružili su u ponedjeljak poslije 13 sati servis Porsche Inter Auto na zagrebačkom Jankomiru i evakuirali ljude nakon dojave o mogućem nalasku bombe. 

POGLEDAJTE VIDEO

Vozač Porschea je došao u Porscheov servis na Jankomiru jer je osjetio da bešto nije u redu s kotačem. Radnici su uočili improviziranu eksplozivnu napravu. Servis je evakuiran i policija istražuje o čemu je riječ. Reporter: Vilim Cvok

Posted by 24sata on Monday, May 11, 2020

Mušterija je dovezla automobil na pregled jer mu kraj kotača nešto strugalo. Kad su počeli rastavljati vozilo, kažu da su pronašli improviziranu eksplozivnu napravu.

Pozvali su policiju i pirotehničare koji i dalje provjeravaju napravu.

- U 12.54 stranka je došla u servis na Jankomiru, rekla je kako tijekom vožnje osjeća nešto čudno oko kotača. Dečki koji rade su pogledali što se događa i onda su uočili čudnu spravu. U istom trenutku pokrenuli smo evakuaciju zgrade, i obavijestili policiju.
Za to nam je trebalo 5 minuta. Potom je došla policija, protueksplozijski odjel PU Zagrebačke i oni su krenuli sa utvrđivanjem situacije. Istraga je u tijeku - rekao nam je direktor društva Porche  Inter Auto Vedran Prasnikar.

Pregledom je utvrđeno da je bomba prava, te da je postavljena kod hladnjaka motora, pa je vjerojatno stranka struganje osjetila o ventilator, a ne kraj kotača. Porsche je bio njemačkih registarskih oznaka, riječe je o Porscheu Carrera, a neslužbeno se doznaje da je vlasnik vozila Hrvat, koji ima tvrtku u Njemačkoj.

Nedavno se vratio i s autom je sad neko vrijeme u Zagrebu, te je nepoznato tko i kada mu je podmetnuo eksploziv ispod auta.

Bomba je deaktivirana oko 16 sati u salonu na Jankomiru.
 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 141
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca