To je to što me zanima!

Evo gdje se spremaju dočeci za 'vatrene' diljem Hrvatske

Hrvatska nogometna reprezentacija sinoć se u kasnim popodnevnim satima vratila iz Katra s broncom oko vrata. Umorni, ali dobro raspoloženi, malko promrzli uz desetke tisuća navijača brzo su se zagrijali na Trgu bana Jelačića
Vidi originalni članak

Varaždin, Kaštel Kambelovac, Velika Gorica, Split, samo su neka od mjesta koja će dočekati hrvatske nogometne reprezentativce tijekom današnjeg dana.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Hrvatska nogometna reprezentacija sinoć se u kasnim popodnevnim satima vratila iz Katra s broncom oko vrata. Umorni, ali dobro raspoloženi, malko promrzli uz desetke tisuća navijača brzo su se zagrijali na Trgu bana Jelačića. Osim svečanog dočeka na Trgu, reprezentativce će dočekati i njihovi rodni gradovi.

Marka Livaju i Marija Pašalića organiziran je doček na brcu u Kaštel Kambelovcu u 18 sati.

- Pozivamo sve Kaštelane da dođu odjeveni u obilježja hrvatske reprezentacije i da zajedno zapjevamo u čast naših Vatrenih Kaštelana - piše Portal Kaštela.

VELIKO OBEĆANJE HNS obećao: Stiglo je vrijeme, izgradit ćemo stadion u Zagrebu

Split je isplanirao dočekati reprezentativce na Rivi. Dolazak nogometaša očekuje se u 16 sati. Nastupit će Giluiano i Diktatori, a čestitke igračima uputit će Ivica Puljak te župan Blaženko Boban. Program će voditi Mirka Šurjak i Joško Bonaći.


Novigrad je spremio doček za Joška Gvardiola, a tim povodom će ispeći i vola. Uz to, glub NOŠK slavi sto godina postojanja pa žele spojiti oba slavlja u jedno. Kako doznajemo, Joško je rekao da će doći.

U Zadru će građani dočekati Livakovića i Erlića u 17.30. Modrić je rekao kako zbog aviona ipak neće moći stići. Cijeli program počinje u 16 sati, a nastupaju Duje Stanišić i Ivica Sikirić Ićo. Trebao bi stići i Mladen Grdović, a voditelj programa je Franjo Riđan.

DOPRATIO GA SIN Ćiro stigao na proslavu bronce, skandirali treneru svih trenera

I Varaždin će dočekati brončane iz Katra. Detalji programa se dogovaraju, ali iz grada se nadaju kako će osim Zlatka Dalića i članova stručnog stožera, doći i pokoji reprezentativac, piše Regionalni. Doček bi trebao biti u 16 sati na Korzu.

Od 20 sati ispred muzeja Turopolja u Velikoj Gorici zakazan je doček za Antu Budimira i Marcela Brozovića

Idi na 24sata

Komentari 64

  • DeGogi_007 19.12.2022.

    dočeke treba organizirati sve do 31.12.

  • Ivoivic3 19.12.2022.

    Sta nisu sletjeli u split pa da je perisicu 20 km kuca da mu je blize

  • 19.12.2022.

    mirka šurjak?

Komentiraj...
Vidi sve komentare