To je to što me zanima!

Evo kakvo nas vrijeme očekuje u nedjelju: Proljeće je pokazalo zube, na snazi je meteoalarm...

U nedjelju će u istočnoj Hrvatskoj biti umjereno do pretežno oblačno s povremenom kišom. Sunčana razdoblja najizglednija su u zapadnoj Slavoniji
Vidi originalni članak

U unutrašnjosti će u nedjelju biti promjenjivo oblačno, osobito poslijepodne sunčano, na Jadranu sunčanije. Lokalno može pasti kiša ili poneki pljusak, u gorju i malo snijega, a u središnjim krajevima bit će većinom suho. Puhat će umjeren, ponegdje i jak sjeverni i sjeveroistočni, na istoku sjeverozapadni vjetar, prognozira Državni hidrometeorološki zavod.

Na Jadranu će puhati umjerena do jaka bura, prijepodne osobito podno Velebita na udare i olujna, prema otvorenom moru u okretanju na sjeverozapadnjak zbog čega je na snazi narančasti meteoalarm. 

Najniža jutarnja temperatura zraka bit će između 1 i 6, na moru od 7 do 11 °C. Najviša dnevna bit će između 9 i 13, duž obale i na otocima od 14 do 17 °C, prognozira Državni hidrometeorološki zavod.

U ponedjeljak će kiša padati uglavnom na sjevernom Jadranu, a od utorka povremeno i drugdje. Na Jadranu su mogući i pljuskovi s grmljavinom. Vjetar će na kopnu biti slab do umjeren sjeverni i sjeveroistočni, u srijedu i sjeverozapadni. Na Jadranu će puhati umjerena bura, u ponedjeljak i jaka te osobito podno Velebita na udare i olujna, uz dalmatinsku obalu povremeno i jugo i sjeverozapadnjak, a u srijedu posvuda jugozapadnjak. I dalje će biti razmjerno svježe za doba godine, prognozira DHMZ.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • mars7 21.04.2024.

    suncano 17 c

  • mrzimtehnologiju 21.04.2024.

    DHMZ odavno je vrijeme je da napravite bolje animacije .. ovo vam je katastrofično.

  • hercegovac katolik lopina 20.04.2024.

    Pa kaj uvijek plasite ljude sad bude ovak ili onak a kad pogrijesite vise licite na sportsku prognozu ili kladionice ako pogodis

Komentiraj...
Vidi sve komentare