To je to što me zanima!

Evo Morales o svojoj terapiji: Pijem mokraću jer je to zdravo

Bolivijski predsjednik poslušao je liječnika i počeo piti mokraću. Leonardo (29) iz Šibenika već sedam godina svako jutro popije sedam gutljaja vlastite mokraće
Vidi originalni članak

Liječnik mi je rekao da pijem mokraću i ja sam je pio. To mi je bio lijek, otkrio je bolivijski predsjednik Evo Morales (55) svoje metode liječenja.

Osim vlastite mokraće, uzimao je lampaju i wiru-wiru, biljke koje se koriste u tradicionalnom liječenju kašlja, prehlade i reume. Morales zastupa stav da bi liječnici trebali kombinirati ljekovita sredstva tradicionalne s metodama liječenja moderne medicine.

- U srednjem vijeku su se mnoge bolesti ‘liječile’ pijenjem urina provjerenih djevica. Od takve vrste terapije može biti samo jedna velika šteta - komentirao je prof. dr. Željko Poljak, glavni urednik Liječničkih novina.

Leonardo ‘doručkuje’ mokraću

Leonardo Gospodnetić (29), učitelj joge i nastavnik tjelesnog odgoja iz Šibenika, već sedam godina svako jutro popije sedam gutljaja vlastite mokraće. Tvrdi da mu je to pomoglo u poboljšanju općeg stanja organizma.

- Mnogi se zgražaju, ali ja to nisam izmislio. Samo primjenjujem ono što je odavno poznato i ukorijenjeno u tradiciji - kaže Leonardo.

Idi na 24sata

Komentari 77

  • Lahorka Schadenfreude Zluradić 17.07.2014.

    sam nek se reciklira dok mu ne otkažu bubrezi.

  • DraganMirovic 15.07.2014.

    ima bolsnih na sve strane

  • Mirta 1964 08.07.2014.

    možda čovjek ima veliki račun za vodu , pa se odlučio na štednju

Komentiraj...
Vidi sve komentare