To je to što me zanima!

Evo što i kako trebate učiniti u slučaju terorističkog napada...

U okviru kampanje poslije terorističkih napada u Parizu, francuska vlada je objavila video u kojem savjetuje građane kako se trebaju ponašati u slučaju terorističkog napada.
Vidi originalni članak

U četvrtak je u Ankari zabilježen novi teroristički napad. U eksploziji autobombe u blizini vojnog kompleksa u glavnom turskom gradu poginulo je najmanje 28 ljudi, a 61 ih je ozlijeđeno. 

Snimka koju je objavila francuska Vlada i koja traje 2.40 minuta pokazuje kako treba pobjeći i sakriti se u slučaju terorističkih napada te kako zvati u pomoć. 

Građanima se preporučuje da se u kućama i zgradama osiguraju sporedni izlazi za slučaj opasnosti i da se na društvenim mrežama ne objavljuju informacije o aktivnosti francuskih snaga sigurnosti kao i druge neprovjerene vijesti.

Francusku su prošle godine pogodila dva teroristička napada. Prvi se dogodio 7. siječnja kada je napadnuta redakcija satiričnog tjednika Charlie Hebdo i dva dana kasnije jedna židovska trgovina košer namirnicama. U ta dva napada ubijeno je 17 ljudi.

U studenom prošle godine dogodio se drugi, još teži teroristički koordinirani napad na nekoliko lokacija u Parizu. Tada je poginulo 130, a ranjeno više od 350 ljudi.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • Miloš Milosavljevic 19.02.2016.

    A da se muškarci obrežu, pa kad ulete teroristi odmah, skinu gaće i pokažu im da su njihovi?

  • nikluk20 18.02.2016.

    uzet oružje i početi pucati po teroristima....

  • miro f mirić 18.02.2016.

    sodoma i gomora, naselili državu teroristima i sad svojim građanima daju upute kako se ponašati u slučaju terorista. O Bože, ljudske li gluposti, sumrak pameti, kraj europe kakvu pamtimo. Na kraju ipak treba platiti igranje igre velikog kolonijalista, kad tad... A lijepo je Angela rekla, Europa ce se poromjeniti, tko je slusao, čuo je.

Komentiraj...
Vidi sve komentare