To je to što me zanima!

Faber: Ukidamo zakon, na stadionima uskoro alkohol

Uskoro će se na stadione moći s 0,8 promila, no pijanima će i dalje biti zabranjen ulaz, a na utakmicama bi se moglo kupiti i pivo ili vino
Vidi originalni članak

Potpuna zabrana točenja alkohola na stadionima uskoro bi trebala biti ukinuta, a na utakmicama bi se moglo kupiti i pivo ili vino, piše Večernji list. Naime, ravnatelj policije smatra da je policija bila previše represivna prema navijačima te smatra kako se silom neće riješiti problem huligana. Uskoro će se na stadione moći s 0,8 promila. Vladimir Faber tvrdi kako ukidanje zabrane točenja alkohola nema nikakve veze s činjenicom da su za vrijeme rukometnog prvenstva uhvatili premijera Ivu Sanadera kako u zagrebačkoj Areni pije šampanjac. Dodaje i kako se ovim zakonom zašlo u kršenje ljudskih prava. Faber je priznao i da je registar huligana bio pretjerivanje, te će ubuduće u registar ići samo oni koji su pravomoćno osuđeni za kaznena djela.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • valdop 20.02.2009.

    mene su stari učili da vrana vrani ne kopa oči, stari su pomrli pa sad nemam koga pitati jel to istina......

  • zdtaja 20.02.2009.

    Da zakoni?! Ovo naše nisu zakoni nego smijurija teška. Kakvi su to zakoni koji se mijenjaju kako se kome oće? Kako me se gade ovi političari,uffff!

  • sprinterica 20.02.2009.

    aha sad se ukida zakon kad je gosn premijer uhvaćen da ga krši, na divna li smo mi država

Komentiraj...
Vidi sve komentare