To je to što me zanima!

Facebook ugasio stranicu ruskog RT-a: 'Uklonili su nam stranicu bez ikakvog objašnjenja...'

Stranica ima više od 2 milijuna pratitelja, što je čini jednom od najvećih medijskih stranica na ruskom jeziku na Facebooku. Očekujemo objašnjenje od korisničke podrške - napisali su iz RT-a
Vidi originalni članak

Facebook je suspendirao račun ruskog državnog medija RT-a bez objašnjenja. Iz RT-a su u ponedjeljak na Twitteru objavili da je Facebook zatvorio stranicu RT na ruskom 'bez ikakvog objašnjenja', prenosi Daily Mail.

- Stranica ima više od 2 milijuna pratitelja, što je čini jednom od najvećih medijskih stranica na ruskom jeziku na Facebooku. Očekujemo objašnjenje od korisničke podrške - napisali su iz RT-a.

Ipak, RT-ova Facebook stranica na engleskom jeziku još uvijek je u funkciji. Neki u komentarima optužuju Facebook za političke igrice.

Ovaj potez dolazi gotovo godinu dana nakon što je Meta Platforms - matična tvrtka Facebooka, objavila da će ograničiti pristup RT-u na svim svojim platformama diljem Europske unije.

Nick Clegg, Metin potpredsjednik za globalna pitanja, rekao je u objavi na Twitteru u to vrijeme da je ta društvena mreža primila zahtjeve od brojnih vlada i Europske unije da poduzmu korake za ograničavanje ruskih državnih medija na svojim platformama nakon invazije na Ukrajinu.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • Maxitron 18.01.2023.

    Pa normalno kad se zna čiji je i gdje se nalazi,pogotovo tko ga kontrolira .🤗🤗🤗🤗🤗Lova čini čuda!!

  • Privatnik 17.01.2023.

    Da barem postoji neki šalter na koji, kada ga pritisneš, isključi "Rusiju iz Svijeta"! Onako, kao da je niti nema na globusu. Samo mi je žao što bi ispaštala većina Rusa koji u stvari niti ne žele rat i ratovanje.

  • Privatnik 17.01.2023.

    Očekuju objašnjenje? Pa evo, recimo da je dovoljno da si bace pogled na najnovije slike iz Dnjepra. Ako to nije razlog da se netko izopći iz društva, fizički i virtualno...

Komentiraj...
Vidi sve komentare