To je to što me zanima!

"Fatalna ujna" je oslobođena, a nećaku maloljetnički zatvor

U pitanju je zločin koji se dogodio u obiteljskoj kući na Hvaru, koncem lipnja 2011. godine. Prema optužnici, Slađana je nagovarala tada maloljetnog nećaka svog supruga da ga likvidira
Vidi originalni članak

U ponovljenom postupku, Slađana Novoselnik, poznatija kao "fatalna ujna", oslobođena je optužbe da je poticala suprugovog maloljetnog nećaka, s kojim je bila u ljubavnoj vezi, za teško ubojstvo supruga Domagoja Novoselnika.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Nećak je pak dobio osam godina maloljetničkog zatvora, odluka je to Županijskog suda u Splitu. U pitanju je zločin koji se dogodio u obiteljskoj kući na Hvaru, koncem lipnja 2011. godine.

Prema optužnici, Slađana je nagovarala tada maloljetnog nećaka svog supruga da ga likvidira kako bi njih dvoje nastavili zajednički život. Mladić ga je usmrtio nožem. Optužena je nakon objave presude zaplakala i prekrižila se, dok se mladić nije niti pojavio.

Presuda je nepravomoćna.

Idi na 24sata

Komentari 109

  • vidum 30.09.2017.

    Iz ovog slučaja se najbolje vidi neravnopravnost žena u Hrvatskoj. Muškarac za sitnicu dobije 30-40 godina, a žena ni za najgnjusniji zločin ne dobije ništa.Ajmo BaBe na prosvjed!

  • lopovčina 30.09.2017.

    ja majke mi zelim totalnu ravnopravnost spolova odnosno ne ja zelim da zene preuzmu ulogu muskarca neka one vise zaraduju i sve neka bude obrnuto eto to ja zelim...gledam dosta poznanica danas eto voze skupe aute i zive na visokoj nozi i onako kroz pricu ispadne kako su zadovoljne u zivotu jer su uspijele..obitelj kuce pare ma sve kompa..a posao?? kako si zeno uspijela?? onako kroz pricu skuzih da su se one ozenile;:_:;:_aaahaaa svaka cast sposobne ste bravo curke..

  • dundu 29.09.2017.

    kako se piše optužnica,nekom glupom panduru nešto padne na pamet i evo ti optužnice,dorh je potvrdi,a ti se sad brani ako imaš novaca,ako nemaš kriv si.ako imaš ideš dotle dok tužitelj ne iznese dokaze,ako dokaza nema nisi kriv

Komentiraj...
Vidi sve komentare