To je to što me zanima!

Favorizirani Prišćan je izgubio izbornu utrku od Totgergelia

Novi čelni čovjek bjelovarskog-bilogorskog županijskog odbora HDZ-a je Miro Totgergeli. Osvojio je 115 glasova. Protukandidat Prišćan osvojio je 8 glasova manje
Vidi originalni članak

Iako se u javnosti stvarao dojam da će na izbornoj skupštini Županijskog HDZ-a, dosadašnji povjerenik, Slavko Prišćan biti pobjednik u utakmici za lidera u četvrtak navečer desilo se iznenađenje. Umjesto "sigurnog" Prišćana većinu glasova osvojio je Miro Totgergeli (43) iz Grubišnog Polja. On je u bjelovarskom Domu kulture dobio ukupno 115 glasova, dok je Prišćanu zaostao za osam glasova. 

Podsjećamo da se Totgergeli, koji je jedno vrijeme bio direktor bjelovarske Elektre, na prošlim lokalnim izborima natjecao za fotelju Bjelovarsko-bilogorskog župana, u čemu pored Damira Bajsa, nije imao velikih izgleda. Ispao je u prvom krugu, a to mu je kod nekih od glasača zbog podmetanja leđa za stranku u unaprijed izgubljenoj utrci donijelo naklonost. 

- Bilo koji od nas dvojice da je izabran HDZ ima svoj program temeljem kojeg je i dobio najviše glasova u izborima za Županijsku skupštinu - kazao je Totgergeli. Poraženi Prišćan je, kako i dolikuje čestitao pobjedniku. 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • vojtek 05.04.2014.

    baš vijest za naslovnicu....

  • boros 05.04.2014.

    ...u jbte,vazna,vaoma vazna vijest...jbte,pris-can izgubio od tot-gergelija...hahaha

Komentiraj...
Vidi sve komentare