To je to što me zanima!

Ferdelji: Mogao sam drugačije, malo jesam nediscipliniran

Ferdelji je priznao da nema političku osjetljivost jer je iz poslovnog svijeta. Dodao je da će koristiti mogućnost na dužnosničku plaću ali samo dok ne nađe novi posao
Vidi originalni članak

Poduzetnik Vladimir Ferdelji, koji je smijenjen s mjesta pomoćnika ministra prometa i infrastrukture nakon izjava o sporosti Vlade, rekao je kako mu je žao što se tako izrazio, piše Večernji list.

- Možda jesam malo nediscipliniran, moglo se to drukčije. Ništa mu ne zamjeram, sustav je takav, a ja dolazim iz miljea s drukčijim postulatima. Iz poslovnog sam svijeta i nemam tu političku osjetljivost - rekao je Ferdelji. 

Dodao je da će koristiti mogućnost na dužnosničku plaću, na koju ima pravo sljedećih šest mjeseci, ali samo dok ne nađe novi posao.

Idi na 24sata

Komentari 71

  • riječ 29.01.2012.

    Tu ima više nego što se zna u javnosti,smatram da mu niko od njih nije dorastao,on je tamo jači od svih i vidi više nego što bih smio.

  • optimist2 28.01.2012.

    Ako crveni nauče ponizno služiti narodu,više ih nikada neće kradeze ugroziti i stjerati sa vlasti.Crkva koja bi im trebala također biti uzorom po tom pitanju,također treba učiti zajedno sa njima.Želimo narodske zastupnike,preteče bivšeg HSS-a,dosta smo mi njima služili,sada je vrijeme da politika i crkva nauče svoju lekciju.

  • ribarr 28.01.2012.

    Ferdelji ne mora ti biti žao,nji može biti sram,tvoj obraz je čist

Komentiraj...
Vidi sve komentare