To je to što me zanima!

Detalji strave kod Maslenice: Oduzeo mu prednost, auto se prevrnuo, djevojčice poginule

Vozač (66) Fiata zagrebačkih registracija išao je iz smjera Obrovca u smjeru Svetog Roka. Kada je došao do križanja s cestom D-54, nije propustio vozila koja su imala prednost i sudario se s Audijem
Vidi originalni članak

Policija je objavila detalje stravične nesreće na cesti između Maslenice i Zatona Obrovačkog u kojoj su u ponedjeljak poslijepodne poginule dvije djevojčice od pet i devet godina, a vozač (49) i još jedno dijete prevezeni su u Opću bolnicu Zadar gdje su im konstatirane teške tjelesne ozlijede. 

Vozač (66) Fiata zagrebačkih registracija išao je iz smjera Obrovca u smjeru Svetog Roka. Kada je došao do križanja s cestom D-54, nije propustio vozila koja su imala prednost i sudario se s Audijem zadarskih registracija kojim je upravljao 49-godišnjak. 

MUŠKARAC I CURICA (9) U BOLNICI Tragedija kod Maslenice: Dvije djevojčice poginule su u sudaru

Audi se nakon sudara prevrnuo na krov i udario u betonsko postolje rampe. 

Cesta je bila zatvorena zbog očevida do poslije ponoći, a u tijeku je kriminalističko istraživanje vozača Fiata zbog izazivanja nesreće. 

Idi na 24sata

Komentari 122

  • Bubimir321 19.08.2020.

    Nažalos kad pogledamo statistiku naših nesreča u zadnje vrijeme sve je više vozača preko 65 godina koji su nekoga ubili , a zašto jer više nisu sposobni sjesti za volan i sigurno upravljati vozilom.

  • suzana1971 18.08.2020.

    Vozač sa 66 godina kad je i naj zdraviji ima usporene reflekse i koncentraciju a u toj dobi sigurno i pije određene ljekove tako svi stariji vozači od 60 godina trebali bi dobro da razmisle prije neg sjednu za volan i nečiju obitelj zaviju u crno.

  • kormilar 18.08.2020.

    Uvijek treba imati na umu da je automobil izrađen od čeličnog lima debljine 0,4 do 0,9 mm, iako tako na prvi pogled ne izgleda.

Komentiraj...
Vidi sve komentare