To je to što me zanima!

Boje se za njegovu sigurnost? Zavadlava prebacili u Gospić

Optužnica protiv osumnjičenog za trostruko ubojstvo Filipa Zavadlava (25) trebala bi, prema najavama, biti podignuta sljedeći tjedan na sudu u Splitu. Ali on nije u splitskom zatvoru, što bi bilo logično...
Vidi originalni članak

Filip Zavadlav je ovaj tjedan dao iskaz putem videoveze iz Bolnice za osobe lišene slobode (BOLS) u Zagrebu, dok je tužitelj bio u Splitu. Mladić se branio šutnjom, tako da nije iznio svoju verziju događaja niti što ga je nagnalo na strašan zločin - trostruko ubojstvo u središtu Splita. Kako se, po svemu sudeći, i psihički dovoljno oporavio, u Upravi za zatvorski sustav zaključili su da više nema potrebe da bude u BOLS-u.

Pogledajte video:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Logično bi bilo da ga premjeste u splitski zatvor u Bilicama, jer se istraga vodi u Splitu. No u petak poslijepodne Zavadlava su prevezli u zatvor u Gospiću, vjerojatno zbog njegove sigurnosti.

ODVJETNIK FILIPA ZAVADLAVA 'Filip je dobio više od 500 pisama, ima i bračnih ponuda'

U splitskom zatvoru nalaze se, naime, i neki prijatelji i poznanici ubijenih Marina Bobana, Jurice Torlaka i Marina Ožića Paića, ali i osuđivani diler Jerko Malvasija, koji je, navodno, bio četvrti čovjek na Zavadlavu popisu za likvidaciju i na čija vrata je Zavadlav pokucao nakon što je iz kalašnjikova 11. siječnja u središtu Splita ubio tri mladića.

Malvasija tad nije bio doma pa se Zavadlav okrenuo i otišao. 

Idi na 24sata

Komentari 164

  • Ivan111_1 24.05.2020.

    Prebacili ga u Gospic da upravo tamo bude likvidiran!!

  • 24.05.2020.

    što vam to govori *radi sigurnosti,svoje premješten u gospić* dolazi do izražaja da nije ubio iz čista mira* nedužne ljude*a prijatelji svi u zatvoru ....

  • Dalmatino94 24.05.2020.

    Premjestaju ga u Gospic a zna se koga je prebacilo isto tamo za vrijeme korone kad su se mogle provodit tajne akcije naseg pravosuda. I pad Điđijeve ekipice prije dva dana isto ima veze s tim. Nadam se da ce momak Prezivit oovo jer zna se kako to u nas ide.

Komentiraj...
Vidi sve komentare