To je to što me zanima!

Filmska potjera: Mladić bježao od policije pa je sletio s ceste

Mladić (21) je tijekom potjere više puta prelazio na lijevu prometnu traku, a na kraju se zabio u policijski auto i sletio s ceste. Lakše je ozlijeđen, a slijedi mu prijava
Vidi originalni članak

U ranim jutarnjim satima 14. listopada na cesti kod Kršana odvila se prava filmska potjera. Naime, 21-godišnjak iz Buja, koji je upravljao Renaultom pulskih registracijskih oznaka, oglušio se na signale policijskih službenika da zaustavi vozilo. Mladić je nastavio voziti u smjeru Pazina zbog čega je policijska ophodnja krenula za njime. Kada su ga u Gračišću pokušali preteći, mladić ih je spriječio prešavši na lijevu prometnu traku.

Policijski službenici bili su primorani odustati jer je prijetilo da slete s kolnika i udare u kameni zid. U potjeru se tada uključila i druga ophodnja, no 21-godišnjak je i njih ometao, prelazio na suprotnu stranu kolnika, krivudao po cesti ugrožavajući tako promet iz suprotnog smjera. 

Ipak, na raskrižju Kičer policijski službenik uspio je mladića obići i doći ispred njega, ali je tada 21-godišnjak desnom stranom Renaulta udario u policijsko vozilo, nakon čega su oba automobila sletjela s ceste.

U nesreći je mladić lakše ozlijeđen. Protiv njega će Općinskom državnom odvjetništvu u Puli biti podnesena kaznena prijava, a prekršajnom sudu optužni prijedlog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • schmetterling 17.10.2012.

    a kaj bi mu čovijek sad napravio???? ako dobije zatvor malo bude tam odsvirao i pušten bude za godinua dana van a onda bude nastavio sa sr.... kao da se ništa nije desilo... i da mu uzmu vozačku na 10 godina ili doživotno on kao takav divljak nebude prezao pred tim i sjeo bude u auto prvom prilikom.... a onda opet ko živ ko mrtav.

  • palermo_1 16.10.2012.

    Streljat ga ili doživotni zatvor ili na električnu stolicu ili možda bolje javno vješanje ili još bolje razapeti ga na križ, ajde ljudi smirite malo strasti još se sve dobro završilo a sada lupajte minuse a ja bi tome momku platio pivo nek si popije.

  • 16.10.2012.

    Nema koristi od oduzimanja vozačke, to nikog nije spriječilo da sjedne za volan. Treba mu uzeti auto kao sredstvo kojim je pokušao UBOJSTVO, baciti ga u zatvor za pokušaj ubojstva a kad izađe osigurati se da nikad više ne vozi. Ali kako to postići, zar zbilja za neke ljude treba po jedan agent ili policajac da ga pazi?

Komentiraj...
Vidi sve komentare