To je to što me zanima!

Sanadera vratili u Remetinec, sumnja se na srčane tegobe

Njegovi branitelji su kazali kako ne znaju o čemu je riječ i da su za njegovo stanje doznali tek jutros u sudnici. Sanader im se, kažu, nije žalio ni na kakve tegobe
Vidi originalni članak

Suđenje Ivi Sanaderu i drugima za aferu Fimi medija odgođeno je zbog nedolaska prvooptuženog Sanadera koji je bolestan zbog čega je bio prevezen u u bolnicu za osobe lišene slobode na pretrage. Nakon pregleda se vratio u Remetinec, a kako neslužbeno doznajemo sumnja se na srčane tegobe. Iz zatvora Remetinec su ujutro obavijestili sutkinju Čalić da je Sanaderu loše te da nije sposoban za dolazak na suđenje. Ako mu bude bolje suđenje će se nastaviti već u srijedu. 

Njegovi branitelji su kazali kako ne znaju o čemu je riječ i da su za njegovo stanje doznali tek u sudnici. Sanader im se, kažu, nije žalio ni na kakve tegobe.

Sanader je ranije imao srčanih tegoba, kada je iz austrijskog zatvora prebačen u Remetinec.

Na suđenju bivšem premijeru Ivi Sanaderu i HDZ-u u aferi Fimi media trebali su svjedočiti odvjetnik Pero Lozica, poduzetnik Marijan Primorac, direktor Vinkovačke televizije Dragutin Veselčić i novinar Hrvatskog lista Ivica Marijačić.

Lozica je u istrazi korupcijske afere Fimi media svjedočio o kupnji jednog lokalnog medija na preporuku Sanadera i suoptuženog bivšeg Sanaderova glasnogovornika Ratka Mačeka, dok je Primorac navodno kupio Sanaderu BMW za 300.000 eura te još donirao 280.00 kuna.

Idi na 24sata

Komentari 162

  • boki21 19.12.2012.

    neće on biti ništa kriv ,ništa on nezna. molim vas lijepo svi su oni lopovi i kradljivci, a kao su pošteni, možeš si misliti.

  • Fjaka_1 19.12.2012.

    Nema od tog ništa ---tija bi blagdane provest van pržuna ---!!!!! Ne dat mu ništa ,jedino društvo iz kradezea--hahaha

  • 18.12.2012.

    zanima me samo bi li isto postupili i odgodili sudenje da se to desilo nekom obicnom zatvoreniiku??'

Komentiraj...
Vidi sve komentare