To je to što me zanima!

Fina je pokrenula servis za provjeru poslovanja poduzeća

Građani koji traže posao preko ovog servisa mogu provjeriti i kako posluju njihovi potencijalni poslodavci. Može se provjeriti i kako posluju određene tvrtke
Vidi originalni članak

Financijska agencija je u ponedjeljak lansirala beta verziju novog internetskog servisa, Transparentno.hr. Njihov novi servis građanima omogućuje uvid u podatke o poslovanju obrta, dioničkih i društava s ograničenom odgovornošću te ostalih subjekata obveznika poreza na dobit.

Građani koji traže posao preko ovog servisa mogu provjeriti i kako posluju njihovi potencijalni poslodavci. Može se provjeriti i kako posluju određene tvrtke, a na raspolaganju su i podaci o prosječnoj plaći, prihodima, rashodima te ostvarenoj dobiti. 

Pristup podacima ostvaruje se putem virtualne valute koja korištenje servisa omogućuje bez plaćanja novcem, Vingda. Korisnici sami odlučuju kako steći Vingd.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • patriot666 10.07.2013.

    Poštovani, počnite pisati s isključenim Caps Lockom kao i svi ostali korisnici portala. Lijepi pozdrav, Admin

  • fiore 09.07.2013.

    meni osobno je ovo zadiranje u privatnost,a što se tičem radnika oni uvijek mogu provjeriti da li im se uplačuje ili ne mirovinsko i zdravstveno!?a sad i da poslodavac oče nešto muljat,najprije treba uplatit osiguranja,a potom plaču,prema tome ova stranica nema smisla!

  • okrugli pečat 09.07.2013.

    Velika je ponuda posla pa nezaposleni biraju gdje će raditi ??????

Komentiraj...
Vidi sve komentare