To je to što me zanima!

Fina makarska slastica gđe Ružice putuje i za Bruxelles

FESTIVAL PODUZETNIŠTVA: Odazivom kupaca, domaćih i stranih, zadovoljni su i u kavani Romana Makarska, najpoznatijoj po lokalnom tradicionalnom kolaču Makaran
Vidi originalni članak

Festival poduzetništva, obrta i OPG-a  Moja poduzetna Hrvatska u subotu je u Makarskoj okupio nekoliko desetaka poduzetnika, obrtnika i vlasnika OPG-a.


Ova manifestacija u zajedničkoj organizaciji Večernjeg lista, Poslovnog dnevnika i 24sata, u 15 hrvatskih gradova promovira proizvode malih i srednjih poduzetnika. Među okupljenim ističe se OPG Ružice Miličević koja je donijela soparnik koji, kako kaže, kod konkurencije izaziva ljubomoru. Odazivom kupaca, domaćih i stranih, zadovoljni su i u kavani Romana Makarska, najpoznatijoj po lokalnom tradicionalnom kolaču Makarani. Uskoro bi, otkrili su, manja inačica ove slastice trebala naći i svoj put do Bruxellesu gdje će predstavljati okuse i mirise makarske Rivijere.
 

Idi na 24sata

Komentari 19

  • JerkoKC 25.10.2016.

    Nekada sirotinjska hrana Dalmatinske Zagore.Čvarcima su se prije hranile svinje,a danas kao delikatesa koštaju cca 120 kuna.

  • Francesco_Totti 23.10.2016.

    To deblja.

  • talman 23.10.2016.

    Slastica sa blitvom i lukom😞

Komentiraj...
Vidi sve komentare