To je to što me zanima!

FOTO Građevinska skela srušila se sa zgrade u obnovi u Sisku

Građevinska skela srušila se na Rimsku ulicu u Sisku. Nema ozlijeđenih, a policija utvrđuje štetu. Radi se o bivšoj zgradi policije koja se preuređuje u kulturni centar
Vidi originalni članak

U Rimskoj ulici u Sisku u srijedu ujutro srušila se građevnska skela sa zgrade te pala tek nekoliko centimetara od parkiranih automobila. 

Promet tom ulicom je zatvoren, a kako doznajemo nema ozlijeđenih.

- Trenutno još utvrđujemo kako se to sve dogodilo. Nemamo dojavu o štetama automobila koji su bili neposredno parkirani tamo - kažu iz sisačke policije.

Neslužbeno doznajemo da je sa zgrade pao vijenac koji je i sam izvođač radova htio ukloniti na samom početku, a konzervatori su se navodno protivili tom prijedlogu. 

- Pala je 150 metara od mene dok sam prolazio cestom. Tamo je bilo još ljudi i nastao je veliki nered i šeta. Problem je što je pao nadvoj koji je zapravo zaštićeni dio zgrade. On je truli i kako ga se ne smije dirati, sam od sebe se srušio i tako sa sobom porušio i cijelu skelu - rekao je čitatelj Zdenko koji je svjedočio padu skele. 

EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE Bili smo u Muzeju, pola sata prije urušavanja: Odjednom je tresnuo vijenac težak par tona

Kako piše Večernji list, riječ je o bivšoj zgradi Policijske uprave koju Županija preuređuje u Kulturni centar, a zgrada je bila oštećena u potresu.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • petarpan242 04.10.2023.

    nadzorni treba biti na gradilištu od jutra do sutra i on je odgovoran za kvalitetu radova. nepalci,filipinci,bosanci,zagorci? nimalo nije bitno.

  • Iznad_svih 04.10.2023.

    Samo nek i dalje zapošljavaju Nepalce.

Komentiraj...
Vidi sve komentare