To je to što me zanima!

FOTO Niagarini slapovi zasjali su u bojama hrvatske zastave povodom Dana državnosti

Dan državnosti već se treći put za redom obilježio na granici  Sjedinjenih Država i Kanade. Prvi puta u povijesti crvena, bijela i plava boja zasvijetlila je dvaput 2021. godine
Vidi originalni članak

Kako je noć padala, veličanstveni slapovi Niagare nalikovali su čarobnom platnu okupanom u sjaju crvene, bijele i plave, boja hrvatske zastave, napisao je Ante Jović, generalni konzul RH u Mississaugi na Facebooku.

Slapovi Niagare noćas su bili osvijetljeni u bojama hrvatske zastave povodom Dana državnosti Republike Hrvatske.

- Osvjetljenje koje je organizirao Generalni konzulat RH u Mississaugi povodom hrvatskog Dana državnosti predstavlja snažan simbol veze između Hrvatske i Kanade te snagu hrvatskog identiteta u Ontariju i Kanadi - dodao je.

Generalni konzul Ante Jović je u društvu direktorice Parkova Niagare April Jeffs uključio osvjetljenje u kontrolnom tornju.

- Svim Hrvatima i hrvatskim državljanima u Kanadi, SAD-u i diljem svijeta čestitamo hrvatski Dan državnosti - čestitao je generalni konzul.

Dan državnosti već se treći put za redom obilježio na granici  Sjedinjenih Država i Kanade. Prvi puta u povijesti crvena, bijela i plava boja zasvijetlila je dvaput 2021. godine. Slapovi su osvijetljeni pomoću nekoliko stotina LED svjetiljki, a posebno se osvjetljavaju povodom značajnih prigoda i praznika te u znak podrške brojnim zemljama, organizacijama i udrugama.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • universe 30.05.2023.

    Slave Dan HDZ-a.

  • radilova kosa 30.05.2023.

    Sretan Dan državnosti🇪🇬🇪🇬

  • radilova kosa 30.05.2023.

    A 24 ne slave.

Komentiraj...
Vidi sve komentare