To je to što me zanima!

FOTO Osumnjičenog za stravično ubojstvo brata i maloljetnika u Pločama doveli su na ispitivanje

Nakon ispitivanja pred DORH-om, osumnjičenog za ubojstvo dovest će pred suca istrage. Očekuje se da će mu odrediti istražni zatvor
Vidi originalni članak

Milenka Radulovića, osumnjičenog za dvostruko brutalno ubojstvo u Pločama, policija je oko podneva privela na ispitivanje pred državno odvjetništvo. 

Nakon ispitivanja dovest će ga pred suca istrage koji bi trebao odlučiti o istražnom zatvoru.

DVOSTRUKO UBOJSTVO ŠOKIRALO SVE Novi detalji tragičnog zločina u Pločama: Milenko se s bratom sporio oko majčina nasljedstva

Podsjetimo, mahniti pohod 45-godišnjeg ubojice počeo je nešto prije osam sati. Maloljetnog učenika pločanske gimnazije čekao je da prođe ispred zgrade, na putu prema školi. 

STANOVNICI PLOČA U ŠOKU Srednjoškolca ubio s leđa, na putu prema školi, a brata hicem u glavu: 'Prijetio je i bombama'

Kako su nam kazali susjedi, sva djeca na nastavu su išla prolazeći ispred zgrade jer im je to bila prečica. Svi su čuli pucnjeve, a mnogi su izašli na prozore i vidjeli tragičan prizor, dječaka koji leži na boku, u lokvi krvi. Pucao mu je u leđa, četiri puta.

Nakon što je ubio dječaka, 45-godišnjak se uputio prema odlagalištu sekundarnih sirovina na odlagalište otpada na izlazu iz Ploča. Pronašao ga je tamo, nije bio sam. Čovjeku koji se tu zatekao navodno je rekao da se miče, da on nema ništa s tim. Potom je i u brata iz automatske puške ispalio nekoliko hitaca u glavu.

STRAVA U PLOČAMA Policija: Možda je spriječena i veća tragedija od ove. Imamo indikacije o motivima zločina

No, mahniti pohod tu nije završio. Ubojica je sjeo u bijeli Yugo i krenuo put Opuzena gdje maloljetnikov otac radio po poljima, za nadnicu. No, zahvaljujući brojnim dojavama svjedoka i brzoj policijskoj reakciji zaustavljen je na benzinskoj postaji kod Opuzena.

Idi na 24sata

Komentari 44

  • nnjmkd 26.03.2022.

    Zašto ocu tog djecaka nije dojavljeno kad ce ga voditi na sud? Samo pitam.

  • mrzimpoloticare 26.03.2022.

    Lako se to rijesi samo da ti dopuste

  • Glasač SDP-a 26.03.2022.

    Siguran sam da i taj ubojica Milenko ima Ustavom zajamčena ljudska prava ... uostalom, nitko nije kriv, dok mu se krivica ne dokaže pravomoćnom sudskom odlukom.

Komentiraj...
Vidi sve komentare