To je to što me zanima!

FOTO Penava na 'vrućoj liniji' ispred hotela: Već krenuo u dogovore oko nove Vlade?

Predsjednik Domovinskog pokreta stajao je ispred zagrebačkog hotela i obavljao pozive na mobitelu. U hotelu International bio je svečani doček izbornih rezultata i stožer DP-a
Vidi originalni članak

Gradonačelnik Vukovara Ivana Penava (49) imao je 'burnu' izbornu noć, a nakon svečane košulje, danas ga se moglo vidjeti u ležernom izdanju. Predsjednik Domovinskog pokreta koji na svom kontu ima 14 saborskih mandata stajao je ispred zagrebačkog hotela i obavljao pozive na mobitelu. U hotelu International bio je svečani doček izbornih rezultata i stožer DP-a. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Na sebi je imao sportsku kombinaciju, a privukao je pažnju i slučajnih prolaznika. 

U srijedu se iza 23 sata Penava u euforičnom raspoloženju obratio članovima i simpatizerima u stožeru DP-a.

- S punim pravom i sigurnošću Domovinski pokret treća je najjača stranka u Hrvatskoj. Taj smo status obranili sa svim našim koalicijskim partnerima. Za razliku od prošli put imat ćemo puno veći broj svojih članova u Saboru. U konačnici, hvala svim biračima koji su izašli na izbore. Mali prijekor onima koji nisu. Vrlo je razvidno da ćemo s ovim sazivom Sabora i s ovakvim povjerenjem činiti jedan vrlo značajan faktor na političkoj sceni. Kad uzmete u obzir dva brda, crveni i plavi, kontinuirano smo komunicirali da ne pripadamo nijednom. Pripadamo samo hrvatskom narodu - rekao je predsjednik DP-a.

Idi na 24sata

Komentari 73

  • mučki_provokator 23.04.2024.

    Ovaj Domovinski preokret je najveće govno od stranke i ljudi. Osobno me boli briga tko je na vlasti,( već odavna) ali onak srat protiv hdza i APa a sad se lizat s njima pa to moraš biti drek od čoveka.

  • user_443382 19.04.2024.

    Ma nema tebe za koji mjesec.Isto ko i Petrova.

  • lissavis 18.04.2024.

    Uzas! Seljadija i ptimitivci!

Komentiraj...
Vidi sve komentare