To je to što me zanima!

FOTO Plenković i Milanović sjeli su jedan kraj drugoga, ali na licima im nije bilo oduševljenja

Premijer i predsjednik nakon niza prepucavanja zajedno su bili na Klisu povodom 31. obljetnice 4. gardijske brigade Pauci
Vidi originalni članak

Nisu se pozdravili, ali su, za 'kaznu', morali sjediti jedan do drugoga. Nakon tjedana u kojem su se Zoran Milanović i Andrej Plenković 'častili' uvredama, kraj tjedna spojio ih je na Klisu povodom

Nakon uvoda, klapskih pjesama i kadrova rata na platnu, prvi je na pozornicu stao Plenković. U govoru od sedam minuta, zahvalio je brigadi, dotaknuo se važnosti vojske, ali i žrtava u Domovinskom ratu. Milanović je za to vrijeme vrijeme malo gledao mobitel, malo u premijera, a malo u stranu. Na kraju, ipak je zapljeskao Plenkoviću.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Poslije kratke pauze, na pozornicu je stupio sam Milanović. Uz prigodne zahvale stradalima u ratu, ali i onima koji su i dalje živi, dotaknuo se stanja u BiH i situacije u kojoj se Hrvati nalaze tamo. Dok se on prisjećao rata u kojem su naše brigade branile BiH, Plenković je, poput Milanovića ranije, 'surfao' mobitelom. A on mu, na kraju govora, nije zapljeskao.

Mirnu svečanost su tako obilježili govori Milanovića i Plenkovića te njihove spontane i nespontane geste kojima su zajedno zabavili sveprisutne goste.

Idi na 24sata

Komentari 93

  • MRKIMEDO_DE 29.04.2022.

    eto prošla prilika. dvije muhe jednim udarcem

  • Jadranka 🌼 29.04.2022.

    Fotografije govore više od tisuću riječi. Možemo biti ponosni na naš državni vrh! Narode moj, samo i dalje sjedi doma kad su izbori!

  • Ujka 29.04.2022.

    Horror

Komentiraj...
Vidi sve komentare