To je to što me zanima!

FOTO Polio benzinom i zapalio stanove, susjedi su u strahu: 'Vatrogasci su nas probudili'

Na prvom katu, vatra je uništila vrata od stana i kroz rupu na vratima smo mogli vidjeti kako susjed čisti svoj stan. Bijela vrata od drugog stana, sad potpuno čađava, su zapečaćena
Vidi originalni članak

Stanari Mesničke ulice u Zagrebu su jutros oko četiri sata evakuirani iz svojih domova jer je nepoznata osoba iz neutvrđenog razloga benzinom zalila pa zapalila ulaze u tri stana. Izgorjeli su i dio stubišta na drugom katu i dio namještaja u stanu iz kojeg su vatrogasci iznijeli ženu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- U prizemlju je gorio naš otirač i od susjede preko puta u prizemlju. Mi nismo osjetili miris niti ništa čuli, nas je probudila susjeda preko puta - otkrila nam je susjeda koju smo zatekli kako čisti hodnik od čađe nakon završetka policijskog očevida. 

Kako je vatra gorjela na nekoliko mjesta u zgradi, jedan stanar pokušao je aparatom gasiti požar ispred ulaza u stan u prizemlju, ispred stana na 1. katu i na stubištu prema drugom katu.

Na prvom katu, vatra je uništila vrata od stana i kroz rupu na vratima smo mogli vidjeti kako susjed čisti svoj stan, a stan iz kojeg su vatrogasci iznijeli ženu je malo otvoren, a bijela, sad čađava vrata zapečaćena. 

- Nisam ništa niti čuo niti osjetio, probudili su me vatrogasci koji su lupali po vratima. Nije me bilo strah, a na sreću samo su mi vrata stradala - ispričao nam je gospodin kratko, te nastavio čistiti.

Zagrebački vatrogasci su u stan na prvom katu vatrogasci ušli nasilnim putem i pronašli žensku osobu u sobi na krevetu te su je iznijeli iz stana i pružili neodgodivu prvu pomoć davanjem kisika, te je osoba kasnije hospitalizirana. 

 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • savskokupaliste 29.11.2022.

    Stanarka sama zapalila..

  • 28.11.2022.

    Meni se srce stisne kad vidim na što liče ti haustori i stanovi u centru.

  • 28.11.2022.

    Mislis, siguran si u svojoj zgradi??!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare