To je to što me zanima!

VIDEO Stravični prizori kod tunela Učka: Sudar 2 kombija i cisterne, poginuo jedan vozač

Prva dojava o nesreći došla je nekoliko minuta nakon 5 sati. U sudaru su sudjelovala dva kombija i tegljač-autocisterna s tovarom cementa
Vidi originalni članak

Jedan čovjek je preminuo, a dvoje ih je ozlijeđeno u teškoj prometnoj nesreći rano jutros na A8, dva kilometra od tunela Učka u smjeru Rijeke. Prema neslužbenim informacijama poginuo je vozač tegljača MAN s poluprikolicom-cisternom pulske registracije, prenosi lokalni portal Burin.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Prva dojava o nesreći došla je nekoliko minuta nakon 5 sati. U sudaru su sudjelovala dva kombija i tegljač-autocisterna s tovarom cementa. Policija još uvijek rasvjetljava okolnosti nesreće, no prva saznanja s mjesta događaja kazuju da se tragedija dogodila kada se teški kamion, koji se kretao nizbrdo, u smjeru Matulja, sudario s jednim kombijem. Nakon žestokog sudara cisterna se zaustavila tridesetak metara dalje, uz rub ceste. Tragična nesreća dogodila se na ravnom dijelu ceste.

Ozlijeđenim osobama pružena je liječnička pomoć, a očevid na mjestu nesreće još traje. Dojavu su zaprimili u četvrtak nešto iza 5 sati.

Zbog prometne nesreće bio je prekinut promet na A8 između Veprinca i tunela Učka u oba smjera, izvijestio je u četvrtak ujutro Hrvatski autoklub (HAK). Promet se na mjestu nesreće sada odvija naizmjenično, jednom prometnom trakom, naveli su iz policije.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • Rafo 11.08.2022.

    Prometnu nezgodu uzrokovalo je kombi vozilo ZG registarskih oznaka koje se kretalo iz smjera Rijeke prema tunelu Učka te je u jednom trenutku vozilo prešlo na suprotni kolnički trak i okrznulo drugo kombi vozilo riječkih registarskih oznaka, koje je dolazilo iz suprotnog smjera te se potom frontalno sudarilo s kamionom cisternom PU registarskih oznaka koje se kretalo prema Rijeci. Od siline udarca, smrtno je stradao vozač kamiona cisterne dok su vozači jednog i drugog kombija ozlijeđeni. Prema prvim neslužbenim informacijama, okolnosti upućuju da je vozač koji je uzrokovao prometnu nezgodu zaspao dok se vozilo kretalo velikom brzinom. 

  • IPswič 11.08.2022.

    Tempomat i tipkanje na tablet.

  • IPswič 11.08.2022.

    Pa neka je . Tisuće automobila moralo zbog njiha bauljati preko Učka i ne plačati tunel. A 36 *C je iznad nule

Komentiraj...
Vidi sve komentare