To je to što me zanima!

FOTO U Kaštelima postavili novi znak koji mjeri brzinu. Svečano ga je u rad pustio gradonačelnik

Grad će narednih dana pokrenuti nabavu za nabavku mjerača brzine tako da ćemo dodatno pokušati zaštititi sve sudionike u prometu, poručuju iz grada
Vidi originalni članak

U Kaštel Sućurcu u četvrtak su organizirali svečanost kako bi u rad pustili novi prometni znak.

U rad ga je pustio gradonačelnik Denis Ivanović, a radi se o LED ekranu s pokazivačem brzine koji je postavljen na prometnoj traci u smjeru Trogira.

MEĐIMURSKA POLICIJA UPOZORAVA Oprez, vozači: Čak pet naleta vozilima na divljač u dva dana

- Suradnjom Grada, Cemexa i Službe prometne policije PUSD, a sve zahvaljujući inicijativi sugrađana istočnog dijela Kaštel Sućurca nakon održanih susreta s građanima, danas je u rad pušten pokazivač brzine s radarskim mjerenjem u LED izvedbi kako bismo poboljšali razinu sigurnosti odvijanja motornog i pješačkog prometa na ovoj dionici.

Ono što nama, kao Gradu, ostaje i što ćemo kroz mjesec dana pokrenuti, rekonstrukcija je i zadnjeg dijela Tuđmanove ceste na ovoj dionici kojom će se osigurati obostrani nogostup, izmjena instalacija i novi asfalt.

PROMETNA SIGNALIZACIJA Evo zašto su semafori u tri boje i kada, ali i kako je došlo do toga

U neposrednoj blizini postavit će se i kamera za mjerenje brzine, a plan ih je postaviti i na nekoliko lokacija duž Ceste dr. Franje Tuđmana kao i na državnoj cesti D8.

Grad će narednih dana pokrenuti nabavu za nabavku mjerača brzine tako da ćemo dodatno pokušati zaštititi sve sudionike u prometu.

Ukupna vrijednost projekta je 5350 eura, a financirali su ga zajednički Grad Kaštela i Cemex - objavio je gradonačelnik Ivanović na Facebook stranici.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • mislim 06.10.2023.

    Čuo sam da će posadit novi cvjet u parku a gradonačelnik će doći da ga prvi zalije jer očito da i postoje samo za takve stvari i da to dobro naplaćuju od nas kao mi to nebi znali a oni sve znaju

  • Otrovni Jezik 06.10.2023.

    Daleko smo napredovali i dogurala kada su na otvorenju prometnih znakova i slastičarni prisutni gradonačelnici.

  • zutizgzg 06.10.2023.

    postajemo 3.svijet,pa ljudi dal vi to vidite

Komentiraj...
Vidi sve komentare