To je to što me zanima!

Fotošop naš svagdašnji. Tko se bolje popeglao, Zoki ili Plenki?

Zoran Milanović u utorak je objavio novu 'popeglanu' fotografiju s novim sloganom, a prije par dana i premijer Plenković je stavio nove profilne fotografije na kojima je vidno uređen
Vidi originalni članak

Da se ne fotošopiraju samo poznata lica iz svijeta showbizza poput Marka Grubnića, Maje Šuput, Severine i Ivane Knoll, dokazali su i naši političari koji su izbacili 'ispeglane' fotografije u sklopu izbornih kampanja. 

TOMISLAV KLAUŠKI Plenki sada ima Rafale, kao što je Zoki imao haubice. Vojne igračke za predizborne ratove

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović (57) danas je objavio fotografiju sa sloganom 'Za sve hrvatske ljude'. Mnogi su primijetili kako na fotografiji, kako komentiraju, djeluje 'mlađe'. 

Na fotografijama na kojima ga ulove fotoreporteri najčešće je opušten i neopterećen poziranjem. 

Ništa manje stručnjaci za fotošop nisu 'popeglali' ni njegovog najvećeg rivala, predsjednika Vlade Andreja Plenkovića (53). 

I on je, poput Milanovića, poprilično opušten pred kamerama u javnosti...

Inače, naši su političari vodili nekoliko zapaženih kampanja i protiv suvišnih kila.

Na dužnost premijera Andrej Plenković stupio je, prpošan i čio, sa 103 kilograma tjelesne težine. To nije malo, ali na 195 centimetara izgledalo je dosta dobro. Naporan posao, afera Agrokor, rat oko Istanbulske konvencije, ploče u Jasenovcu, stari hrvatski pozdravi i slične, urnebesno stresne situacije, uz neizbježne poslovne ručkove, uskoro su ga dovele do 123 kilograma, što je u nekoliko navrata komentirao vidno snužden...

Zoran Milanović navodno voli dobru pizzu, kolače i deserte općenito. Voli zimska jela poput kiselog kupusa sa suhim mesom ili graha s kobasicama. Jedno od omiljenih jela su mu i rezanci sa sirom. Kilograme je volio rješavati trčanjem i rekreacijom u prirodi. 

BIZARNO, UVREDLJIVO I KOMIČNO Jugozomboidi, slučajna država, 8000 € i napad snijegom: Ovo su najbizarnije izjave 2010-ih...

 

ANKETA: Tko se bolje fotošopirao u izbornoj kampanji? 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 20

  • PeroZagreb2023 02.04.2024.

    Nisam ljubitelj ni Plenkovića , niti Milanovića, ali je među njima velika razlika. Jedan je vrijedan i ima rezultate za državu i narod, dok drugi nema nikakve rezultate, a najviše doprinosi dok šuti i ništa ne radi.

  • ivan.zupan 02.04.2024.

    Pa dobro, tko je ovdje glavni fotosoper? Politika ili paparazzi? Ocito su svi spremni na male trikove za bolji imidz.

  • Luna777 02.04.2024.

    Pretili i jedan i drugi. Lako za fotošopiranje, ali prevelika kilaža smeta zdravlju! I nakon fotošopiranja tijelo ostaje isto!

Komentiraj...
Vidi sve komentare