To je to što me zanima!

Francuska: Imamo dokaze da je Asad odgovoran za napade

Francuski premijer Jean-Marc Ayrault ministrima je u ponedjeljak predočio izvješće francuskih tajnih službi koje tvrde da iza navodnih napada stoji Bašar al-Asad
Vidi originalni članak

Francuska tvrdi kako iza napada kemijskim oružjem na civile u Siriji nije mogao stajati nitko drugi osim tamošnje vlade.

Francuski premijer Jean-Marc Ayrault  ministrima je u ponedjeljak predočio izvješće francuskih tajnih službi koje tvrde da iza navodnih napada stoji Bašar al-Asad, piše BBC.

Kako javlja Reuters, na devet stranica dosjea su dokazi kako su za smrt 355 ljudi, ranjavanje njih više od tisuću odgovorne al-Asadove snage. 

Među podacima obavještajaca su i satelitske snimke na kojima se vidi da je do napada došlo u područjima grada koja su pod kontrolom vlade, te da je napad za cilj imao ponovno osvajanje teritorija. 

Idi na 24sata

Komentari 49

  • NY Croat 06.09.2013.

    Biblijski kôd (hebrejski: צפנים בתנ"ך), također poznat kao kôd Tore, je skup tajnih poruka kodiranih u hebrejskog teksta Tore. Ovaj kôd je skriveni i opisan kao metodu kojom specifične pisma iz teksta mogu biti odabrani da bi se otkrilo inače skrivenu poruku. Jeste li znali da postoji matrix Biblijskog koda koji sadrži riječi "Armageddon", "Asad", "Vojska" i "holokaust"? Jeste li znali da postoji još jedan Biblijski kod matrix koji sadrži riječi "Sirija", "Svijetski rat", "Rusija", "Kina" i "USA"? Assad, Rouhani i Putin će se uskoro pojaviti kao Sotona, the antichrist and false prophet i na temelju tog katoličkog proročanstva smo već ispitati njegovu ulogu i ovo je veliko upozorenje.

  • tomopit 03.09.2013.

    ajmo obama prvo siriju pa rusiju kinu i sjevernu

  • Erazmo 03.09.2013.

    Pitam se, ima li još debila koji vjeruju u ove bajke?

Komentiraj...
Vidi sve komentare