To je to što me zanima!

Francuski udar: Zbog nje će i Englezi početi učiti francuski

Za 24Express Ilko Čulić piše kako je francuska pjevačica Zaz vratila duh zlatnog doba šansone. S jednakim oduševljenjem dočekana je u Italiji, Njemačkoj, Austriji...
Vidi originalni članak

Posljednje ulaznice za zagrebački koncert francuske pjevačice Zaz bile se razgrabljene početkom ožujka. Vijest da je Isabelle Geoffroy rasprodala Boćarski dom tada nije dobila baš mnogo publiciteta jer je objavljena istog dana kada je zbog iznenađujuće slabe pretprodaje otkazan Madonnin koncert na Maksimiru. 

Prezadovoljnim organizatorima koncerta Zaz ostalo je dovoljno vremena do njena dolaska 3. lipnja da je procijene kako je interes hrvatske publike barem dvostruko veći od kapaciteta Boćarskog doma, koji može primiti maksimalno 3000 gledatelja. 

Gostovanje je na koncu premješteno u veliki Dom sportova i bez pompoznih najava pretvoreno u jedan od vrhunaca zagrebačke proljetne koncertne sezone.

Fenomen Zaz proširio se munjevitom brzinom najviše zahvaljujući sveprisutnim društvenim mrežama. Istoimeni debitantski album objavila je prije nepune dvije godine,  a već prošlog ljeta pjevala u Novom Sadu za petnaestak tisuća egzaltiranih fanova. S približno jednakim oduševljenjem dočekana je u Italiji, Njemačkoj, Austriji, Češkoj, Poljskoj, Rusiji i Grčkoj.

>>> Više pročitajte u 24sata Expressu.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • beebee 16.04.2012.

    kad sam prvi put kliknula da čujem tko je ta zaz, cijeli dan mi se ostala vrtjeti na you-tubeu...mislim da to dovoljno govori:))) očaravajući glas, melodije, ugođaj, tekstovi...savršena! pogotovo Eblouie Par La Nuit

  • marija-31 16.04.2012.

    odlicna

  • Faustina009 16.04.2012.

    Što to ima ispod pazuha?? Nekakve 2 kuglice bijele, da li je to nekakv piercing ili naušnice (kao imitacija bisera) na tome mjestu ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare