To je to što me zanima!

Francuza mlatili na Bačvicama, a ženu nokautirali pred klubom

Ponovo incidenti na Bačvicama. Nakon što je prije nekoliko dana 42-godišnjak izbo nožem četiri muškarca, sinoć su u sklopu kafića i klubova na Bačvicama pretukli i turista iz Francuske....
Vidi originalni članak

Francuza je napao nepoznati muškrac, a u splitskoj bolnici ustanovljena mu je teška tjelesna ozljeda. Zadržan je na liječenju, a policija traga za počiniteljem.

U noći na ponedjeljak stradala je i jedna 20-godišninja djevojka. Nju je ispred jednog splitskog kluba napao muškarac. Udario je u glavu i teže je olijedio, a i ona je zadržana na liječenju u splitskoj bolnici. Policija traga za napadačem.

Tek još jedan u nizu incidenata

Podsjećamo, 11. srpnja je na Bačvicama izbila tučnjava u kojoj je sudjelovalo deset mladića. Policija je jedva uspjela razdvojiti suprotstavljene strane, a uhitili su dva državljanina Norveške. Tjedan dana kasnije, 19. srpnja, 42-godišnjak je nožem napao i ozlijedio četvero muškaraca ispred jednog kluba na Bačvicama. 

OZLIJEDIO ČETVERO LJUDI Manijak na Bačvicama: Izbacili ga iz kluba, izbo je i policajca

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Idi na 24sata

Komentari 101

  • bubleha 29.07.2019.

    To leglo cajki i kriminalaca treba zatvoriti.

  • tanja92 26.07.2019.

    Sramite se svi, a šta se dešava u Zagrebu svakodnevno, Puli, Rijeci, Đakovu... jedva dočekate da se nešto desi u Splitu pa da počmete nizat uvrede i niske udarce! Samo govorite o zlu u sebi, žalosno 😟

  • listovača 23.07.2019.

    Ako se dobro sjećam u bivšoj državi su uvakvo bezakonje riješavali na način da su kompletnu polcijsku upravu ili smijenili ili preraspodijelili po cijeloj državi.U Splitu,Zadru pa i Šibeniku se svakodnevno dešava nasilje u obliku trških tjelesnih ozlijeđivanja,podmetanje požara pod aute itd. To samo govori o namjernoj ili nenamjernoj inertnosti policije.Stječe se dojam da DORH USKOK pravosuđe i policija usko surađuju u nečinjenju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare