To je to što me zanima!

Franjo Lucić odgodio odlazak u zatvor zbog mita: 'Taman idem u bolnicu, doktori će odlučiti...'

Ne odlučujem ja o tome, to doktori odlučuju, ne ja, kaže osuđeni Lucić na pitanje kad će ići na odsluženje zatvorske kazne zbog nuđenja mita Dragi Hedlu. Sad je dobio novu odgodu odlaska u zatvor
Vidi originalni članak

Dugogodišnji zastupnik i bivši gradonačelnik Pleternice Franjo Lucić pravomoćno je osuđen na godinu dana zatvora zbog nuđenja mita i trebao je zbog toga ovih dana ići na odsluženje zatvorske kazne.

No, njemu je drugi put odlukom Županijskog suda u Slavonskom Brodu odgođen odlazak u zatvor zbog iznimno lošeg zdravstvenog stanja.

PREINAČILI PRESUDU Vrhovni sud odlučio: HDZ-ovac Franjo Lucić mora u zatvor jer je pokušao podmititi novinara

Lucić je 19. siječnja tražio drugu odgodu služenja zatvorske kazne, a odluku je potvrdio sudac Županijskog suda, koji je postupio temeljem mišljenja Zatvorske bolnice. Oni su zaključili da je Lucić toliko bolestan da ga se ne može liječiti u zatvorskom sustavu, pa je odgoda odlaska u zatvor prolongirana do 26. travnja, piše Telegram.

- Imam sve nalaze, taman sada idem u bolnicu, taman sam na ulaznim vratima. Prema tome imam povijest bolesti, imam ono što je pronađeno na detaljnim kontrolama i to je to - rekao je Lucić za Danas.hr.

FOTOGRAFIJA IZ 2016. Jedan je mlatio suprugu, drugi novinara, treći je osuđen, dok je četvrti uhićen. Peti je premijer

Na pitanje kad će ići u zatvor odgovara: "Ne odlučujem ja o tome, to doktori odlučuju, ne ja. Znači odlučuju doktori, nisam ja doktor."

Lokalni portal Požega.eu je pak prije nekoliko dana objavio članak o izbornoj skupštini pleterničkog Lovačkog društva Šljuka, na kojoj je bio i Lucić kao jedan od sudionika.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • ilmare 20.02.2023.

    Za koga su rezervirane zatvorske bolnice ?

  • zelena mamba 20.02.2023.

    Čiji je , pitanje je sad ? Zna se

  • 20.02.2023.

    ae tako van je to u slučajnoj državi adeze prčiji...

Komentiraj...
Vidi sve komentare