To je to što me zanima!

Franjo Tuđman dobio internet stranicu, napravili su je unuci

Stranicu su pokrenuli Tuđmanovi unuci, a na njoj je moguće naći puno materijala. Govore, citate iz dnevnika, fotografije te što su drugi državnici govorili o njemu...
Vidi originalni članak

Prvi hrvatski predsjednik dr. Franjo Tuđman prije nekoliko je dana dobio internetsku stranicu zahvaljujući unucima koji su je pokrenuli u sjećanje na njega. 

Dejan Košutić, Siniša Košutić, Nina Tuđman Vuković i Ivana Tuđman koji su na stranici navedeni kao uredništvo, objavili su doista pregršt zanimljivoga materijala, pa će tako svaki posjetitelj moći naći njegova promišljanja i govore. Nakladnik su obitelji Tuđman i Košutić. 

Evo nekoliko citata sa stranice tudjman.hr:

'Sloboda nije i ne može biti drugo do sloboda za suprotno mišljenje' , jedan je od citata objavljenih na stranici

Nije li izvorni grijeh čovjeka u pokušaju da se otme običnom životu uzletima u ne znam kakve sve sfere i visine?!

Primjerice, na stranici su objavljeni ulomci iz njegovih dnevnika, ali i značajniji govori, od govora prilikom konstituirajuće sjednice Hrvatskog Sabora 30. svibnja 1990. godine, pa do govora iz Vlaka mira u Vukovaru 1997.

Stranica tudjman.hr je ukrašena brojnim fotografijama, ali i citatima raznih uglednika koji su se s Tuđmanom susretali ili surađivali.

Idi na 24sata

Komentari 1175

  • Marinkovich 21.12.2012.

    ehehej buzdovani,toliko ste mi simpatični sa svojim rugalicama i minusima,da mi jedino preostaje da vam zaželim sretne Blagdane,da ih sprovedete u duhu Božićnoga ozračja@

  • Fozit 18.12.2012.

    ADMINE i zvjezda petokraka je uvreda za mnoge. Bil dozvolio da neko stavi profil fašističkog obilježja.

  • Fozit 18.12.2012.

    Ovoliko mržnje još nisam vidio. Dok je bio živ sve njegove greške sam javno iznosio i tada su ga ovi isti što ga blate branili. Sad poslije njegove smrti ja ga poštivam on je dio naše povjesti. I HVALA MU ZA HRVATSKU.

Komentiraj...
Vidi sve komentare