To je to što me zanima!

Friščić: Razgovora s HDZ-om nije bilo, jer oni imaju svoj put

Uz šefa HSS-a Josipa Friščića o izbornom programu govorio je i potpredsjednik Damir Bajs te je naglasio da će 5. prosinca za HSS sigurno sijati nikad jače sunce
Vidi originalni članak

Pitam se zašto nam se ne vjeruje jer razgovora s HDZ-om nije bilo i neće biti. Oni u ovim izborima imaju svoj put, a mi svoj, kazao je Josip Friščić, predsjednik HSS-a, odgovarajući na predstavljanju izbornog programa u Bjelovaru na novinarski upit o mogućoj koaliciji s još uvijek aktualnim koalicijskim partnerom HDZ-om.

Govoreći o ostvarenom, Friščić je kazao da danas mnogi govore da bi HSS trebao podnijeti račun zato što je čuvao HDZ-ovu vladu, no HSS to nije radio nego se samo, tvrdi, ponašao odgovorno kao koalicijski partner. Kad je pak o samom programu riječ, Friščić je kazao da ga danas predstavljaju mnogi, no da HSS predstavljajući svoj najprije želi podnijeti račun o tome što su to radili u ove četiri godine.

Upravo na tome grade svoj izborni optimizam šaljući biračima poruku da na političkoj sceni žele postati faktor stabilizacije, preciznije dominantni faktor desnoga centra. Dopuštajući da se u predizborno vrijeme sklapaju različiti sporazumi, Friščić je kazao da dugoročno gledano nije dobro da se na desnom centru udružuju bivši ključni ljudi SDP-a s HDZ-om, aludirajući na sporazum s Jurčićem i Bandićem.

Uz Friščića o izbornom programu govorio je i Damir Bajs, potpredsjednik stranke i drugi s HSS-ove liste za II. izbornu jedinicu. 

- Iako nam prve ankete nisu davale nikakve izglede, što su izbori bliže, popularnost nam raste - kazao je Bajs naglašavajući da će birači sigurno prepoznati i honorirati odgovornost i ostvarene rezultate kao temeljne vrijednosti HSS-ova programa.

Podsjetivši na sve što je ostvareno u prethodne četiri godine, Bajs je naglasio da će 5. prosinca za HSS sigurno sijati nikad jače sunce.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • cik - cak 10.11.2011.

    ja sam se pozdravil s hss-om okad je ušo u hdz!!!!!!!!!!

  • picuskin 10.11.2011.

    Eto prilike da seljaci konačno pokažu Friščiću i onom napuhanom kvazi intelektualcu i demokrati Pankrtiću (njegov se otac prevrće po grobu kad je videl kaj je napravil) da nisu budale.Seljaci zajebite ih kak su oni i vas!

  • Superteška 10.11.2011.

    Ne morate koalirati ali to vam nije plus. Seljaci pamte kako su se smrzavali na punktovima i tražili svoja prava dok si ti u toplom bio s Jacom.

Komentiraj...
Vidi sve komentare