To je to što me zanima!

Fuele 26. ožujka predstavlja zadnje izvješće o monitoringu

Očekujemo vrlo pozitivno izvješće, naročito s obzirom da je povjerenik za proširenje Štefan Fuele najavio svoj dolazak u Zagreb 25. ožujka navečer, rekla je Pusić
Vidi originalni članak

Europski povjerenik za proširenje, Štefan Fuele, će na sjednici Vlade u Zagrebu 26. ožujka predstaviti posljednje izvješće o monitoringu o pretpristupnim pripremama Hrvatske, najavila je ministrica vanjskih i europskih poslova Vesna Pusić. Fuele je već ranije rekao da očekuje pozitivno završno izvješće.

- Očekujemo vrlo pozitivno izvješće, naročito s obzirom da je povjerenik za proširenje Štefan Fuele najavio svoj dolazak u Zagreb 25. ožujka navečer kako bi 26. ožujka na izvanrednoj sjednici vlade predstavio završno izvješće o monitoringu - rekla je Pusić za HTV. Predsjednik Europskog vijeća Herman Van Rompuy izjavio je kako se nakon potpisivanja Memoranduma o suglasnosti za rješavanje pitanja Ljubljanske banke, sada samo čeka posljednje izvješće o monitoringu. Dodao je kako nakon toga slijedi ratifikacija pristupnog ugovora u svim nacionalnim parlamentima.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • WOMANIZER 11.03.2013.

    zanimljiv datum 25.3. :-))))

  • Hasenfefer 11.03.2013.

    Da pogodim. Sve je super i sve je za 5. Šteta kaj i Europska Unija nemre dobit takvu ocjenu. Mršava dvojka. Od sutra sam na bolovanju tak HZZO daj pare pripremi. E da imam ideju kak da doktorima i sestrama povećamo plaču a da ni iz proračuna, već zdrastvenog turizma. Ali to bi Vam Ostojić sigurno bolje objasnil. Toliko, u tak malom vremenu ni Mujo ne zna zaraditi. lp Ćrni mag

  • Car-Mrgud 11.03.2013.

    A ministrica pussy je tu da mu ispuni sve želje, pod uvjetom da fuele uopće nema probavne organe...Za prodaju i izdaju Hrvatske, ta je persona spremna na svakojake ustupke i postupke.

Komentiraj...
Vidi sve komentare