To je to što me zanima!

Fuele: Nema potrebe ni da se razmišlja o odgodi ulaska u EU

Ne sumnjam u sposobnost hrvatske vlade da ispuni zadatke kako bi da Hrvatska postala članicom točno kako je planiralo Europsko vijeće, 1. srpnja 2013. godine
Vidi originalni članak

Ne vidim temelja za odgodu ulaska Hrvatske u EU niti ima potrebe da se razmišlja o odgodi, rekao je u ponedjeljak u Pragu europski povjerenik za proširenje Štefan Fuele reagirajući na neke glasove iz Njemačke koji tvrde kako Hrvatska još nije spremna za ulazak u EU, piše HRT

Ponovio je kako Hrvatska prije članstva mora ispuniti 10 zadataka iz posljednjeg izvješća Europske komisije. 

- Ne sumnjam u sposobnost hrvatske vlade da ispuni zadatke kako bi Hrvatska postala članicom točno kako je planiralo Europsko vijeće, 1. srpnja 2013. - rekao je Fuele.

Ministrica vanjskih i europskih poslova Vesna Pusić ranije je izjavila kako su riješeni svi problemi vezani uz stavove nekih njemačkih političara o nespremnosti Hrvatske za EU.

Idi na 24sata

Komentari 35

  • recina 24.10.2012.

    ja ne bi u eu opet ce nam drugi zapovidat

  • zdepar 23.10.2012.

    jadan, valjda jedini ne sumnja u ovu nerado kažem "našu" vladu.Gregore, Gregore vrati ove bradonje otkuda si ih doveo, ovi će nam oteti i ovce i novce.

  • Car Mrgud 23.10.2012.

    Fuele, uvati se nekakvog posla...ak je Merkel rekla da treba porazmislit, onda treba. Popij tam u Pragu koje pivce, popapaj knedličke, pojedi zmrzlynu, a ovo pusti odraslima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare