To je to što me zanima!

Gadafi: Poslat ću samoubojice da napadaju diljem Europe

Stotine Libijaca bit će mučenici u Europi. Rekao sam vam... oko za oko, zub za zub, rekao je Moamer Gadafi na nacionalnoj televiziji. Želi se osvetiti NATO-u
Vidi originalni članak

Moamer Gadafi zaprijetio je da će kao osvetu NATO-u, rat iz Libije prenijeti u Europu. U govoru emitiranom na nacionalnoj televiziji, zaprijetio je da će poslati stotine Libijaca da izvode samoubilačke napade, javlja Guardian.

- Stotine Libijaca bit će mučenici u Europi. Rekao sam vam... oko za oko, zub za zub. No dat ćemo im priliku da dođu pameti, rekao je Gadafi. U petak je u sukobima kod Misrate poginulo najmanje šest pobunjenika, a 17 ih je ranjeno.

Idi na 24sata

Komentari 41

  • zanimljivo 09.07.2011.

    Neće ni taj NATO vjecno trajati...samo pogledajte...na jednoj strani NATO (kukavice koje nikad nisu dobili kopneni rat) a na drugoj arapi (koji su suicidalni) I Najveća država svijeta-Rusija (koja ima dovoljno nuklearki da preore čitav svijet 5 puta)

  • istina1 09.07.2011.

    rokni moamere što jače možeš udri bandu ali gdje ih najviše boli nek pamte za cijelu vječnost al moamere kolko god da udariš neće to bit ništa koliko zaslužuju

  • biberrr 09.07.2011.

    NATO je najveća i najokrutnija teroristička organizacija na svijetu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare