To je to što me zanima!

Gaf: Bush izrazio sućut zbog smrti živog Nelsona Mandele

Jim McGrath, glasnogovornik bivšeg predsjednika SAD-a Georgea W. Busha, krivo je protumačio dopis iz bolnice o otpustu Mandele, te je izdao priopćenje o sućuti
Vidi originalni članak

Bushov glasnogovornik ispričao se zbog priopćenja u kojem je greškom izjavio sućut zbog smrti Nelsona Mandele. Glasnogovornik Jim McGrath pogrešno je protumačio dopis iz bolnice o otpustu Mandele, te je izdao već pripremljeno priopćenje prenosi Washington post. 

Uobičajeno je da javne osobe unaprijed pripreme izjave o sućuti kada se radi o poznatim ličnostima, a McGrath kaže kako je priopćenje u Bushovom uredu spremno već tjednima. 

- Ispričavam se jer znam da sam mnoge ljude stavio u neugodnu i stresnu poziciju, što nikada nije bila moja namjera. Žao mi je zbog toga - ispričao se McGrath.

Nelson Mandela (95) otpušten je iz bolnice u Pretoriji u nedjelju. Iako je u kritičnom stanju, prevezen je u svoj dom u Johannesburgu gdje će imati intenzivnu njegu. 

Idi na 24sata

Komentari 21

  • ice age 02.09.2013.

    što je to čudno od ovog klauna. kao da mu je to jedini gaf

  • vidum 02.09.2013.

    Ne znam kako se osjeća on i koliko mu je neugodno, ali znam kako sam se osjećao ja u sličnoj situaciji. Povjerovavši susjedi izrazio sam dečku sućut zbog smrti oca, inače mog školskog kolege. Poželio sam da se zemlja otvori kad mi je rekao da je još živ. Umro je nakon desetak dana. Svaki put kad se toga sjetim naježim se.

  • Hrvoje Hrvatinić 02.09.2013.

    Junior ko Senior.

Komentiraj...
Vidi sve komentare