To je to što me zanima!

Galinca pokušali ubiti jer je stao na žulj podzemlju?

Josip Galinec (36) planirao je projekte vrijedne par milijuna eura. Industrogradnja je prozvala MUP, DORH i USKOK da su krivi za premlaćivanje
Vidi originalni članak

Premlaćivanje predsjednika Uprave Industrogradnje Josipa Galinca (36) policija je okvalificirala kao pokušaj ubojstva. Galinca su u srijedu oko 15.30 sati u Vukovarskoj ulici u Zagrebu metalnim cijevima pretukla dva mladića. Policajcima je  rekao da ne poznaje napadače. I dok policija istražuje motive, u Industrogradnji tvrde kako bi oni mogli biti vezani uz sporove koje je ta tvrtka pokrenula protiv pojedinaca koji su se nezakonito domogli njihovog vlasništva. Kažu da je riječ o višemilijunskim naknadama šteta ili povratu nekretnina. U priopćenju su naglasili da se ljudi s kojima su u sporu nisu libili krivotvoriti dokumente i podmićivati, ali i da su Galincu prijetili. Kažu da su sve prijetnje prijavili MUP-u, DORH-u i USKOK-u, no da oni nisu reagirali. Prozvali su ih da su, oglušujući se na prijave, indirektno krivi za premlaćivanje Galinca. Svojedobno su ga ucjenjivali pripadnici zagrebačkog podzemlja. Navodno su tražili milijune eura provizije od prodaje dionica. Galinec je nedavno najavio i preuzimanje manjinskog paketa dionica Industrogradnje.

GALINCA TUKLI PO NOGAMA I GLAVI
Josip Galinec od brutalnog se napada oporavlja u Vinogradskoj bolnici u Zagrebu. Kako doznajemo, slomljena mu je lijeva noga te ima nekoliko posjekotina po glavi i tijelu. Do završetka ovog izdanja iz Industrogradnje nisu komentirali napad.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • sest 20.09.2008.

    sestsestsest.blog.hr

  • sinke 19.09.2008.

    Do jučer smo kolikotoliko bili jednaki, a danas pogledajte samo vozni park, poštenim radom to se ne stjeće, a@classic u pravu si potpuno.

  • had 19.09.2008.

    Čovjek koji je previše znao.I mislio da živi u pravnoj državi.Auuu koja pogreška.Nije valda diplomirao na Ekonomskom fakultetu.To bi sve objasnilo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare