To je to što me zanima!

'Ganjali' ga na A4: Mađar (44) u BMW-u jurio čak 220 km na sat

Mađar se u BMW-u kretao autocestom A4 u smjeru Zagreba. Na toj dionici je ograničenje brzine 100 kilometara na sat što je on prekoračio za dvostruko
Vidi originalni članak

Kamera na presretaču PU varaždinske snimila je potjeru za 44-godišnjim Mađarom koji je BMW-om na dionici autoceste A4 kod čvora Varaždin u ponedjeljak ujutro jurio čak 220 kilometara na sat. Mađar se kretao autocestom u smjeru Zagreba. Na toj je dionici ograničenje 100 kilometara na sat. 

Isključili su ga iz prometa te mu naplatili novčanu kaznu. Izrečena mu je i mjera zabrane korištenja inozemne vozačke dozvole na području RH sljedećih 12 mjeseci. 

Video pogledajte OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 196

  • 04.06.2014.

    Koje su to idijotarije svud se nalaze kamere i može se svakog snimit i sačekat na naplatnim kučicama,a ne ga natjeravat to je obično preseravanje bio sam svjedok gdje je presretać skoro bio uzrok katastrofalne nesreče,ali pametnom reakcijom vozača kamiona se izbjegla tragedija.

  • ragazzo20 04.06.2014.

    Pa koji likovi ako je ogranicenje 130 i vozim do 150 a ovaj ide preko 200 i tko tu ugrozava promet! ja koji postujem zakon ili ti koji si frajer!!!

  • peroxy 04.06.2014.

    da nije smanjio brzinu ne bi ga ni stigli, to i nije nikakva brzina, a naslov "čak 220km..." u takvom autu to ne osjetiš, naše ceste su dobre i podnose puno veće brzine, samo zakonom je propisana brzina i tako stvari stoje, treba biti lukav i pametan pa znati voziti a da te ne uhvate.

Komentiraj...
Vidi sve komentare