To je to što me zanima!

Nove eksplozije u Lavovu; Ukrajina: Raketirali smo rusku vojnu bazu blizu grada Klintsija

Danas je 112. dan ruske invazije na Ukrajinu. Glavni cilj Rusije u njezinoj invaziji na Ukrajinu je zaštititi samoproglašene Donjecke i Luganske Narodne Republike, otkrio je glasnogovornik Kremlja
Vidi originalni članak

Ključni događaji:

Idi na 24sata

Komentari 159

  • Sijux 14.06.2022.

    Sankcije nisu rješenje. Pametni ljudi sjednu za stol i dogovore se. Očito takvo stanje nekome odgovara. A ovaj Zelenski već je stvarno dosadan...pa kojai je on lik da govori svima šta trebaju raditi. Zelenski od...i!

  • dijaspora 0606 14.06.2022.

    Svaki dan sve više promjena u propagandi? Bili smo bombardirani dezertiranjem Rusa, gladi koja hara u ruskim redovima, lošom logistikom, nedostatkom ratne tehnike, Putinovom bolesti, medijskim guranjem puča protiv Putina u Moskvi. strašnim napredovanjem Ukra u Hersonu, Harkivu, Zmijskom otoku, nepreglednim kolonama dragovoljaca koji se dolaze boriti na strani Ukra, dostave oružja, ekonsomskim urušavanjem Rusije? Sada iz dana u dan neka nova priča, prizivanje primirja i pregovora. O tome smo pisali i govorili svi oni koji nije da podržavaju Rusiju, već govore i pišu da su Ukri stalno provocirajući Ruse od naoružavanja do nepoštivanja Sporazuma iz Minska zaslužni jednako za rat kao i Rusija. Sada je Ukrima poslije toliko razaranja i žrtava ipak kasno jer će izgubiti oko trećinu teritorija i bit će kako Rusija želi i hoće, prevelika je to sila i zalogaj za Ukre i Europu. Zaboravljamo da Rusi rat vode kao specijalnu vojnu operaciju, odnosno ratuju u ogvromnoj većini samo profesionalci, dragovoljci, bez da su proglasili rat i mobilizaciju sa cca 200 000 vojnika.

  • kaznionica 5+ 14.06.2022.

    A što kažu amerikanci na sve to? 🤣🤣🤣

Komentiraj...
Vidi sve komentare