To je to što me zanima!

Glavaš: 'Moje procjene su da će Sabor zasjedati još dva tjedna'

Glavaš je rekao da se u Banskim dvorima sastao s Bačićem, a da je bilo riječi o nastupajućim glasovanjima u Hrvatskom saboru, među kojima i o rebalansu proračuna i Zakonu o obnovi Grada Zagreba
Vidi originalni članak

Saborski zastupnik Branimir Glavaš (HDSSB) ocijenio je u petak, nakon razgovora s predsjednikom HDZ-ovog saborskog kluba Brankom Bačićem, da bi Hrvatski sabor mogao zasjedati još sljedeća dva tjedna, odnosno da će se raspustiti 22. svibnja.

- Nije bilo razgovora o tome, ali moje su procjene da će Sabor biti još dva tjedna - kazao je Glavaš novinarima nakon izlaska iz Banskih dvora na pitanje je li bilo govora o datumu raspuštanja Sabora i raspisivanju izbora. 

Glavaš je rekao da se u Banskim dvorima sastao s Bačićem, a da je bilo riječi o nastupajućim glasovanjima u Hrvatskom saboru, među kojima i o rebalansu proračuna i Zakonu o obnovi Grada Zagreba.

OKUPLJANJE DESNICE Škorine liste nosit će Pervan i Drele, a u igri je i Raspudić?

Najavio je kako će dati potpis za raspuštanje Sabora, a novinarima je kazao da o datumu raspuštanja sabora, ali i održavanju izbora, ne zna ništa više nego što znaju i oni sami.

- Ovo što se tiče termina, to vjerojatno ide (...). Ni mi nismo upoznati s terminom raspuštanja Sabora, jedino možemo pretpostavljati -kazao je Glavaš.

U medijima se posljednjih dana, prema neslužbenim informacijama, govori da bi se parlamentarni izbori mogli održati početkom srpnja.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Offca 🐑 11.05.2020.

    Ovome bosna više ne odgovara ?

  • 10.05.2020.

    Zar on nije u buksi, nakon sumporna kiselina - party u garaži???

  • 09.05.2020.

    Glavaš: Moja procjena je da smo išli u mp3, i nikako se vratiti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare