To je to što me zanima!

Glavašev 'deda’, šumar iz HSU-a, sada vodi Osijek

Odluke u osijeku trenutno donose dva Glavaševa podanika. Jednom je 77 godina i od milja ga zovu Glavašev “deda". To je Ivan Bernatović iz HSU-a
Vidi originalni članak

Poglavarstvo bez gradonačelnika i dogradonačelnika ne može osigurati normalno funkcioniranje Osijeka, a Gradsko vijeće, koje je ostalo bez predsjednika Glavaša, više ne zna tko je oporba, a tko vlast. Svi očekuju povjerenika Vlade, a odluke donose dva Glavaševa podanika; jednom je 77 godina i od milja ga svi zovu Glavašev “deda”. To je dopredsjednik Gradskog vijeća Ivan Bernatović iz Stranke umirovljenika. Drugi je osječki dogradonačelnik i Glavaševa “desna ruka” Vladimir Šišljagić. I dok potonjem vijećnici zamjeraju na prljavim igrama kojima je Osijek doveo u krizu, starog bi “dedu”, šumara po struci, rado vidjeli u umirovljeničkom umjesto u dopredsjedničkom stolcu.
Nagađalo se da su Glavaševa “dedu” kupili sa 100.000 eura kako bi Glavaševa lista dobila većinu. Otad svi Glavaševi ljudi vode iznimnu brigu o “dedi”, čiji bi glas ponovno mogao biti ključan.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • zlaća 23.09.2007.

    Pa ima ih više nego onih koji rade. Logično.

  • vandersar 22.09.2007.

    zar su budućnost ove zemlje penzioneri?!

Komentiraj...
Vidi sve komentare