To je to što me zanima!

Glavašev lanac sreće: HDSSB će biti njegova kompanija

Neće imati županijske, gradske, općinske odbore nego povjerenike odgovorne šefu. Neće biti mjesta za ljude s političkim repovima i lošom reputacijom
Vidi originalni članak

Branimir Glavaš, osnivač HDSSB-a i donedavno politički umirovljenik, najavio je ‘come back’, a HDSSB planira dići iz pepela.

Na izbornom saboru HDSSB-a ta vikend Glavaš će vjerojatno biti jedini kandidat za šefa stranke. Predstavit će se novi način funkcioniranja stranke. Stranka postaje političko-poslovna kompanija.

- Treba se okrenuti sebi, radu i članstvu koje će znati da stranka radi za njih i za sebe, a ne za uhljebljivanje onih koji su je financirali - rekao je.

Umjesto raznih odbora na lokalnim razinama, stranka će imati povjerenike za mjesne odbore, općine, gradove, županije. On će imati apsolutnu samostalnost u radu, a odgovarat će samo predsjedniku, koji će ih i postavljati i smjenjivati. Povjerenici će biti kao nositelji franšize HDSSB branda, stjecat će svoje benefite, a morat će jedino poštivati odluke tijela stranke i statut. Svaki novi član morat će dobiti pismenu preporuku najmanje dva postojeća člana. Priliku za povratak dobit će i izbačeni. Nakon što posloži stranku, definirat će svoj status u županiji i Saboru.     

Idi na 24sata

Komentari 36

  • bajica1009 04.10.2017.

    Tako nam je već 27 godina sve odlučuje ovaj bosanac i kad zagusti bježi u bosnu a opustošio je cijelu županiju i regiju, sramota opet drži svojima lojtre dok kradu.

  • zof 04.10.2017.

    Kim Jong Un Glavaš. HDSSB je od početka bila njegova privatna stranka. To je čovjek koji sam odlučuje koji zakoni Hrvatske za njega vrijede a koji ne vrijede. Selektivni domoljub. Ono što mu ide na korist, on iskoristi. Sve drugo za njega ne važi.

  • Timmy2 04.10.2017.

    Budući članovi neka se ugledaju u vođu. Joj, koja ironija.

Komentiraj...
Vidi sve komentare