To je to što me zanima!

Glavni kolodvor u Zagrebu će biti zatvoren na deset dana

Darko Peričić, direktor HŽ Infrastrukture, je rekao kako će se 80.000 putnika, koliko ih prođe Glavnim kolodvorom, preusmjeriti na Zapadni kolodvor i postaju Maksimir
Vidi originalni članak

Glavni kolodvor u Zagrebu bit će zatvoren za sav promet i putnike na deset dana u prvom tjednu veljače. Darko Peričić, direktor HŽ Infrastrukture, za Poslovni.hr je rekao kako će se od 1. do 10 veljače svih 80.000 putnika, koliko ih svakodnevno prođe Glavnim kolodvorom, preusmjeriti na Zapadni kolodvor i postaju Maksimir.

- Vlakovi koji budu u Zagreb pristizali iz smjera Ljubljane, Splita i Rijeke stajat će na Zapadnom kolodvoru, dok će svi putnici iz smjera Vinkovaca, Osijeka i Koprivnice, svoje putovanje prema metropoli završavati na postaji Maksimir - rekao je Peričić- Dodaje kako su u tijeku pregovori sa ZET-om, koji bi trebao putnike prevoziti do centra grada. Promet će se obustaviti zbog implementacije signalno-sigurnosnog uređaja vrijednog 12,6 milijuna eura.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • Michelangelo 22.01.2013.

    A koliko će poslije karta poskupiti?Vozimo se u šupljim kontejnerima ali zato budemo imali nove semafore i to samo u Zagrebu ...j...š ostatak HR,samo je Zg Hrvatska!!

  • judgement 21.01.2013.

    Kojim tramvajem sa zapadnog kolodvora do autobusnog kolodvora?

  • Hasenfefer 18.01.2013.

    Kao inače vozovi voze, pa će se primjetiti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare